Any nou, serveis nous: Infordisa Self Service

Self service infordisa1

Aquest 2015 el comencem amb un nou servei per als nostres clients. Es tracta de la nova plataforma Self Service de productes informàtics. Una plataforma de cerca i compra de productes informàtics, amb els preus més competitius, les condicions de pagament ajustades a vostè, un ampli catàleg de producte, i molt senzill d’utilitzar. A la plataforma hi trobarà per exemple: portàtils, tauletes, monitors, ordinadors, servidors, emmagatzemament, xarxes, impressores i molts altres productes que de ben segur li seran interessants.

Pot visitar la nova plataforma a:

SelfService.Infordisa.com

Per poder utilitzar la plataforma cal registrar-se utilitzant el formulari de registre o solicitant-ho a través del formulari que trobarà aqui.

Provi-ho ara mateix i descobrirà l’eina que li faltava.

self-service-infordisa

 

Com funciona?

  • A la part superior veurà una gran camp de text on respondre la pregunta “Què necessites?”. Escrigui allà el producte que desitja i trobi el que busca.
  • A la part esquerra, veurà un llistat de categories per on buscar en funció del tipus de producte que desitja, podent aprofundir fins a dos nivells.
  • Una vegada mostrats els resultats de la cerca, podrà filtrar els mateixos segons fabricant, preu, disponibilitat, concepte i oferta.
  • Si no disposa de compta, a la part dreta, sota el formulari d’identificació veurà un enllaç amb el nom “Alta de nuevo cliente” on poder-se registrar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *