Subvenció per a municipis de menys de 20.000 habitants – PEXI

Faq pexi tarragona

El PEXI és un programa específic destinat a la millora xarxes bàsiques municipals i a la modernització d’equips informàtics. El seu objecte és subvencionar als ens locals les inversions destinades a qualsevol dels programes següents:

  • Programa de modernització d’equipaments informàtics per a garantir l’Administració electrònica
  • Programa específic d’obres per a la millora de xarxes bàsiques municipals (abastament, sanejament i enllumenat públic)

Vols saber quant podeu invertir?

Preguntes i respostes sobre el PEXI

 

A qui va adreçat?

Als municipis i les entitats municipals descentralitzades de fins 20.000 habitants de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

 

Com es sol·licita?

Electrònicament, mitjançant el portal de tramitació Tràmits online, iniciant el tràmit “Sol·licitud de subvenció“.

 

Quins són els requisits que he de complir per poder ser beneficiari de la línia subvenció PEXI 2017 ?

  • Ser un municipi o EMD de la província de Tarragona amb una població de fins a 20.000 habitants
  • Complir els requisits generals de la normativa de subvencions
  • Estar al corrents d’obligacions amb la Hisenda Pública, la SS i la Diputació de Tarragona

 

Què inclou la subvenció del Programa de modernització d’equipaments informàtics?

Ordinadors personals

Característiques mínimes: Processador: Intel Core i5 / Memòria Ram: 8 Gb / Teclat amb lector de targetes criptoxip / Monitor: 20″ LED / Disc dur SATA d’1 TB 7200 rpm.

Pc

 Armaris de comunicacions

Mida mínima 32UA: ample 800 mm i fons 800 mm, per a una bona administració dels ponts. Laterals de fàcil accés. Han d’incorporar: 4 perfils de 19″ (dos davanters i dos posteriors), regulables en profunditat / 1 bateria de 8 endolls schuko de 19″ / 2 safates fixes de fons de 300 mm / 2 passafils verticals amb tapa complerta de 32UA / passafils horitzontals en funció dels llocs de treball i commutadors(switchers).

Armari

Commutadors (switchers) d’electrònica de xarxa

Han de complir amb les especificacions de les normes IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3z, IEEE 802.1D, IEEE 802.1Q, IEEE 802.3ab, IEEE 802.1p, IEEE 802.3af, IEEE 802.3x, IEEE 802.3ad (LACP), IEEE 802.1w, IEEE 802.1x, i també amb les característiques següents: Gestionables de capa 2+ / Ports: 12 x 10/100 (PoE) + 12 x 10/100 + 2 x Gigabit SFP combinat / Commutació Layer 2, suport de DHCP, alimentació mitjançant Ethernet (PoE), suport BOOTP i suport VLAN / Gestió remota: RMON, HTTP, TFTP.

Switch

Escàners

Característiques mínimes: Rodet a doble cara amb alimentador automàtic de fulls / Tipus de captura: color, escala de grisos, blanc i negre / Sensor d’imatge: 2 CIS a color (sensor d’imatge per contacte) (davant/darrera) / Fons de llum: LED de 3 colors (vermell/verd/blau) / Resolució òptica: 600 x 600 ppp / Velocitat d’escanejat (A4 vertical): una o doble cara, 25 ppm / Mida del document: reconeixement automàtic de la mida del document. Totes les mides possibles fins a A3 / Capacitat de l’alimentador automàtic: 50 fulls / Interfície USB: USB 3.0 (compatible amb USB 2.0/1.1) / Interfície Wi-Fi.

Escàner

Llicències

Llicències de sistema operatiu i programari ofimàtic de treball.

Llicències

 

Quin és el finançament de les actuacions?

95% del cost total de l’actuació.

 

Una actuació pot estar coofinançada pel PEXI 2017 juntament amb altres línies de subvencions?

Sí, però si les actuacions es financen conjuntament amb altres programes o plans, en cap cas la suma de les subvencions concedides i/o altres ingressos per a una mateixa actuació pot superar el 95% del seu cost.

Quantes actuacions es podran demanar pel PEXI 2017?

Com a màxim es podrà sol·licitar 2 actuacions.

Quan podré presentar la sol·licitud de subvenció del PEXI 2017?

Quan estigui publicada la convocatòria al BOPT i els corresponents models normalitzats a la Seu electrònica. L’aprovació de la convocatòria està prevista per a l’abril de 2017.

On podré trobar el model de sol·licitud de la subvenció i la resta de documentació necessària per realitzar el tràmit de sol·licitud del PEXI 2017?

A la pàgina de la seu electrònica de la Diputació de Tarragona https://seuelectronica.dipta.cat/cartera-de-serveis/-/tramits

Quan es concedirà la subvenció?

Inicialment es preveu la concessió al setembre de 2017.

Quin és el termini per contractar les actuacions?

No hi ha termini màxim establert per a contractar les actuacions. El termini d’execució inclou la contractació i l’execució. S’admetran adjudicacions des de l’1 de gener de 2017.

Quin és el termini per executar les actuacions?

Es fixa com a termini màxim el 31 de juliol de 2019. En casos degudament justificats, es podrà sol·licitar una pròrroga fins el 31 de juliol de 2020.

Quin és el termini màxim per justificar les actuacions?

Les actuacions es poden justificar com a màxim 3 mesos després del termini per executar les actuacions. Possibilitat de pròrroga d’un mes en casos degudament justificats.

Quan podrem rebre l’import de la  subvenció de la/les actuacions concedides?

Hi haurà diferents tipus de pagaments:

  1. Parcials en funció del grau d’execució en el cas de les obres.
  2. Total en la resta d’actuacions.

Necessites més informació?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *