Calendar

 

Després de la bona experiència de presentació a Tarragona, repetim l’experiència per als clients a Barcelona. El proper 14 de juny, Infordisa i Hewlett Packard Enterprise li mostraran HPE Nimble i HPE SimpliVity.

 

Hpe maquinas

Una jornada en la qual coneixerem els avantatges de HPE Nimble i HPE SimpliVity, on realitzarem una taula rodona en la qual els professionals tècnics de les empreses capdavanteres podrem posar en debat la nostra experiència compartint coneixements sobre l’emmagatzematge tradicional .vs. la hyperconvergencia. Podent triar així, l’opció que millor s’adapta a les necessitats de la nostra empresa.

 

HPE SimpliVity

Plataforma de virtualització que integra de manera eficient els elements de còmput , emmagatzematge, networking i back-up en un només equip, proporcionant un 73% d’estalvi en costos respecte una infraestructura tradicional.

HPE Nimble

La solució d’emmagatzematge flash adaptatiu, extremadament fiable i eficient gràcies a les seves tecnologies de protecció i reducció de dades, capaç de predir i prevenir els problemes abans que vostè conegui la seva existència.

 

Agenda

10:00 – 10:30h – Welcome coffee

10:30 -11:30h – HPE SimpliVity. Màxima eficiència i rendiment al teu Centre de Dades.
Jordi Vidal –  Consultor Especialista Virtualització i Storage.

11:30 – 12:00h – HPE Nimble. L’Emmagatzematge Predictiu.
Javier Gil – Responsable Comercial de HPENimble Espanya

12:00 – 13:00h – Taula rodona.

13:00h – Cocktail

Boto registrat

 

 

Dijous 14 de juny, Barcelona

 

        Plaça dels Països Catalans, s/n, 08014 Barcelona

        *Registre previ

        Situat just a sobre de estació Sants Barcelona,

        amb una comunicació inmillorable.

 

Així va ser la passada presentació

Recordem l’última jornada  HPE SimpliVity i HPENimble en les oficines de Infordisa del passat mes de març amb els ponents Javier Gil i Jordi Vidal:

Els responsables IT de les empreses assistents van descobrir tots els avantatges de cada plataforma. La presentació HPE SimpliVity i HPENimble al costat del debat emmagatzematge tradicional .vs. la hiperconvergencia va permetre a les empreses prendre les decisions més apropiades segons les seves necessitats. A diad’avui, la majoria d’empreses assistents, disposen en les seves instal·lacions la solució que millor s’adapta a les seves necessitats.

Si no pogués assistir en la passada edició, tens una nova oportunitat a Barcelona. No perdis l’oportunitat i registra’t!

Boto registrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.