Ciberseguretat

Seguretat informàtica basada en la millora continua PDCA

Ciberseguretat basada en la millora continua

La Ciberseguretat és un procés viu, proactiu i en constant adaptació als canvis de les TIC, és per això, que el catàleg de serveis que posem a disposició dels nostres clients estan desenvolupats dins d’un model de millora continua: PDCA – Plan Do Check Act.

El SOC (Security Operations Center) d’Infordisa és el departament dedicat exclusivament a garantir la Disponibilitat, Confidencialitat i Integritat de les Sistemes d’Informació dels nostres clients. Amb personal especialista dedicat a la ciberseguretat, en constant vigilància i supervisió de tot tipus d’entorns IT crítics.

Les TIC son la peça central dels processos que mouen les empreses del segle XXI, ja que gestionen l’actiu de més valor: “La Informació”

L’estrategia d’Infordisa dels darrers anys ha sigut la de desenvolupar un nou recurs que posa a servei de les empreses: el SOC (Security Operations Center).

Consulta el portal de ciberseguretat

Allò que no es defineix no es pot mesurar. Allò que no es mesura, no es pot millorar. Allò que no es millora, es degrada sempre.

Lord Kelvin

Empresa registrada

Consultoria per a l'adequació de l'ENS

Des de l'any 2020 donant serveis a:
Gran empresa (>250 empleats), Mitjana empresa (50-249 empleats), Petita empresa (10-49 empleats) i Micropime (1-9 empleats)

Implementació de Seguretat Perimetral (Sophos) i Endpoint (ESET)

Des de l'any 2020 donant serveis a:
Mitjana empresa (50-249 empleats), Petita empresa (10-49 empleats) i Micropime (1-9 empleats)

Sophos Firewall

Serveis de Formació i conscienciació en matèria de seguretat

Des de l'any 2020 donant serveis a:
Gran empresa (>250 empleats), Mitjana empresa (50-249 empleats), Petita empresa (10-49 empleats) i Micropime (1-9 empleats)

Kit de Conscienciació

Membre de

Digital Catalonia Alliance (DCA)

La DCA-Ciberseguretat és la comunitat de la Digital Catalonia Alliance que integra empreses, centres de recerca, administracions i altres entitats que desenvolupen, integren, implementen o ofereixen solucions tecnològiques basades en el sector de la ciberseguretat.

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i t’informarem sobre els nostres serveis en ciberseguretat

Com podem contactar amb tu?