Departament de formació d'Infordisa

(Agència de col·locació Montblanc » 0900000166)

El departament de formació

Infordisa-agencia-colocacio

Infordisa va ser fundada l’any 1986 per professionals de l’ensenyament i des del seu inici la formació sempre ha estat un aspecte fonamental de la seva activitat, primer com a centre d’ensenyament privat i progressivament homologant-se com a centre col·laborador de l’INEM, a l’any 1990 amb la realització de cursos per aturats, posteriorment pel Departament de Treball tant per cursos d’aturats com de reciclatge de treballadors.

La línia d’actuació d’Infordisa sempre ha estat la d’una empresa de serveis informàtics en tots els àmbits d’actuació: maquinaria, programari, servei tècnic, manteniment i formació; amb l’objectiu de donar un servei integral al client de forma que pugui comptar amb un sol interlocutor al qui confiar el seu sistema informàtic.

El creixement d’Infordisa ha fet que l’empresa s’estructuri en departaments, apareixent així el nostre departament que, aprofitant els més de 18 anys d’experiència en el sector, ha anat evolucionant fins a tenir l’estructura actual. Comptant amb 8 aules fixes perfectament equipades en la província i col·laborant amb altres centres de situacions geogràfiques diverses per a la realització d’una gran varietat de cursos. També disposem d’aules mòbils que ens permeten donar el servei de formació a la pròpia empresa del client.

El nostre concepte de formació no és simplement la realització del curs, sinó que cobrim tots els processos que intervenen i que el client sol·licita: detecció i anàlisi de necessitats, classificació de grups i nivells, preparació del material didàctic necessari, impartiment de la formació, avaluació i emissió d’informes personalitzats.

També realitzem tots els tràmits i elaboració de la documentació necessària per la tramitació de la subvenció del curs de forma que el client no se n’hagi de preocupar i poder donar així un servei complet i integral, tot avalat i garantit pels mètodes més estrictes que exigeix la certificació ISO 9001:2008.

El nostre capital és l’equip humà, que treballem amb entusiasme i il·lusió per oferir una feina ben feta.