Calendari de la ciberseguretat /24

El calendari de taula té unes dimensions de 21 cm per 10,5 cm, compost per 14 fulles i amb els festius nacionals indicats.

Consulta el portal SOC.infordisa.com per estar informat de lactivitat més rellevant en seguretat informàtica.

Inscriu-te també a la llista de distribució per rebre les alertes de seguretat a tenir en compte. La informació és poder!

* Abans de fer l'enviament dels calendaris verifiquem que les dades introduïdes al formulari són correctes.

Per a altres dubtes, consulta les FAQs de més avall o envia'ns un email a soc@infordisa.com

Prendre consciència és la millor prevenció

Preguntes freqüents

Aquests calendaris estan destinats a empreses que treballen en un entorn TI, és a dir qualsevol empresa que necessiti treballar amb ordinadors i creuen en la conscienciació de ciberseguretat com a eina per estar tecnològicament protegit.
Per distribuir el calendari d'Infordisa, donem prioritat a tots els nostres clients, però si no ets client nostre?, és clar que també els pots demanar mitjançant aquest formulari.
En qualsevol cas prioritzarem que els calendaris puguin estar ubicats en llocs públics com a part de la nostra campanya de conscienciació de ciberseguretat.

Sí. L'objectiu del calendari és que es faci servir en un entorn de treball real, com expliquem en l'anterior pregunta, si pot ser de cara al públic, ubicant-lo al costat de l'ordinador per així conscienciar sobre la ciberseguretat.

Els necessaris, sempre que es facin servir en un entorn públic i puguin conscienciar el major nombre de persones possibles.

Un cop feta la petició per aquest formulari web, ens posarem en contacte amb tu per certificar l'adreça de l'enviament mitjançant Correus o aprofitant si algun tècnic nostre s'ha de desplaçar cap a la vostra empresa.

No, ho sentim. Agraïm el teu interès amb la ciberseguretat, però només fem enviaments a Espanya.

Demana ja! el teu calendari

Per a empreses conscienciades amb la ciberseguretat

Dades de la teva empresa
On te'ls enviem?
Petició de calendaris

/ Managed SOC

Motius per contractar la
seguretat gestionada

LIVE WEBINAR | 1/2/2024

Com protegir el teu Active Directory d'atacs Ransomware amb Tenable