CORUS ERP

Tota l'empresa sota control

Programa de gestió empresarial, que de forma departamental i integrada, cobreix les necessitats de l’activitat empresarial.

Demana una demostració

Prova gratuïta de 30 dies sense cap tipus de compromís

Software amb més de 20 anys de desenvolupament

Pensat, dissenyat i adaptat per ser comprensible i fàcil d’utilitzar. Corus és el camí per a una gestió empresarial relaxada, que retorna la satisfacció de disposar d’una empresa totalment sota control.

Com és?

Ha arribat l’hora de ser pràctics

La modulitat de Corus ERP permet formar diferents configuracions adaptant-se a necessitats actuals i creixent de forma gradual i progressiva. És una solució que s’adapta fàcilment, i s’integra en tota l’organització.

Es tracta d’una solució fàcil d’utilitzar, ja que la interfície d’usuari és molt intuïtiva i està basada en els estàndards de disseny de Microsoft®, disminuint considerablement el temps d’aprenentatge.

Elegant

CORUS ERP s’ha dissenyat per tenir un entorn de treball agradable però sense recarregar de botons, colors i imatges que distreuen el treball diari.

La capacitat de redimensionar totes les finestres permet que l’estètica es mantingui independentment de la grandària de la pantalla o paper.

Adaptable

Una de les característiques més destacables que ofereix CORUS sql és que l’adaptació pugui realitzar-la el mateix usuari. Els elements principals d’una aplicació són les Fitxes, Consultes i els Informes. Tots ells són redissenyaves per l’usuari, encara que aquests no tinguin coneixements de programació.

Mòduls de gestió

Corus ERP està format a partir de mòduls que ofereixen multitud de possibilitats, adaptant-se així a les necessitats específiques de cada empresa. Així, es converteix en un software versàtil que s’adapta a totes les necessitats del mercat indiferentment de si parlem d’empreses grans, petites, amb una facturació més àmplia o reduïda.

Corus ERP sql

Ideal per a empreses que realitzin assíduament vendes al comptat

Dissenyat per controlar totes les tasques de taller, reparacions i manteniments

Per a empreses amb productes i/o serveis de lloguer

Per recopilar informació sobre clients, potencials i oportunitats

Connectivitat amb dispositius mòbils i presència online

Control dels processos de fabricació, planificació temporal, etc.

Connexió amb Iges, l’APP de gestió de venda i prevenda per a dispositius mòbils.

Traçabilitat amb els processos logístics a través de fitxers EDI

Personalitza les opcions de venda dels teus productes

Connexió de Corus amb Power BI de Microsoft per a l’anàlisi del teu negoci

Corus ERP ECO sql

Una magnífica eina per a el control de la gestió empresarial

Una única plataforma automàtica per a gestionar tota la teva empresa

Automatitza automàticament els canvis realitzats amb Excel en totes les plataformes

Connexió de la plataforma ECO amb altres plataformes de gestió mitjançant webservice

Subministrament Immediat d’Informació

El conjunt de mòduls de Corus ERP ofereixen la totalitat de prestacions que una empresa gran, mitjana o petita necessita i exigeix d’un programari ERP.

Corus és l’ERP que et farà la vida més fàcil

Pots escollir tres tipus de contractació del programari: la compra On Premise o perpètua, la Subscripció o lloguer, i la contractació de Corus en el Núvol, amb accés multi dispositiu i des de qualsevol lloc.

Una vegada decidit al model de contractació només queda escollir el tipus de manteniment que vols associar al producte. El manteniment Standard està dissenyat per disposar de les últimes actualitzacions del programa. El manteniment Premium, a més d’oferir les ultimes actualitzacions, aporta suport tècnic telefònic amb especialistes, campus de formació online i molt més.

A més, sent client de Corus, disposaràs sempre d’una comunitat online d’usuaris i desenvolupadors, que t’ajudaran a resoldre dubtes i a treballar millor amb el programa.