ENTREGAS EXPRESS

ATENCIÓ

Haguessis pogut perdre
totes les teves dades!

Però tranquil, aquesta vegada t’has salvat... 😅

Això és un atac de phishing ètic 🤔

Com en qualsevol altre cas de phishing, extrema les precaucions i avisa al Responsable de la Seguretat IT i als teus empleats perquè estiguin alerta dels correus que rebis d’origen sospitós, especialment si contenen arxius adjunts o, com en aquest cas a enllaços externs a pàgines que sol·liciten informació.

Com aclariment, la suposada empresa ENTREGAS EXPRESS es fictícia, només s’ha creat el nom per aquest cas d’atac de phishing ètic.

Podeu consultar com verificar l’autenticitat d’un correu electrònic al nostre portal de Security Operations Center d’Infordisa.

Security Operations Center
Però… perquè he rebut un email que m’ha portat fins aquí?

Aquesta acció de phishing ètic forma part de les activitats realitzades per al Security Operations Center d’Infordisa, referents a la conscienciació dels usuaris respecte la ciberseguretat de les dades.

Des del Security Operations Center d’Infordisa, es vol fer molt èmfasi en la importància de la correcta gestió de les dades per part de tots els usuaris de l’entitat. Aquests son les peces fonamentals per garantir l’última línia de seguretat davant de tot tipus d’atacs informàtics. El bon criteri i el coneixement exhaustiu dels riscos existents faran que entre tots, col·laborem en tenir una empresa més segura i protegida dia a dia.

Et recordem que en cas d’un Ciber-incident tens a la teva disposició el Security Operations Center d’Infordisa per ajudar-te amb tot el que necessitis i resoldre els dubtes que es puguin presentar.

Les TIC son la peça central dels processos que mouen les empreses del segle XXI, ja que gestionen l’actiu de més valor: “La Informació”

Consulta el portal de ciberseguretat