Ciberseguretat

Seguretat informàtica basada en la millora continua PDCA

/ Managed SOC

Motius per contractar la
seguretat gestionada

1.
Tranquil·litat 24x7
L’equip IT, els responsables del negoci i els clients gaudeixen de la confiança que l'organització i les dades estan protegides per experts durant les 24 hores del dia.
T'informem
2.
Allibera capacitat TIC
Amb els experts del SOC d’Infordisa, que s'ocupen de les amenaces de seguretat, els equips IT poden concentrar-se en oferir iniciatives estratègiques al negoci i donar suport al sistema.
T'informem
3.
Multiplica les teves defenses
La detecció, investigació i resposta d'amenaces les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, proporcionada per experts millora la vostra protecció contra el ransomware i els ciberatacs avançats.
T'informem
4.
Suma experiència, no personal
El servei /Managed SOC proporciona experiència i recursos, de manera que podeu ampliar les vostres capacitats d'operacions de seguretat sense necessitat d’ampliar el vostre equip.
T'informem
5.
Millora el ROI en seguretat
Els serveis /Managed SOC ofereixen una manera rendible d'oferir la recerca d'amenaces les 24 hores del dia, alhora que redueixen considerablement el risc d'un incident costós.
T'informem

Autodiagnòstic
de ciberseguretat

Ciberseguretat basada en la millora continua

La Ciberseguretat és un procés viu, proactiu i en constant adaptació als canvis de les TIC, és per això, que el catàleg de serveis que posem a disposició dels nostres clients estan desenvolupats dins d’un model de millora continua: PDCA – Plan Do Check Act.

El SOC (Security Operations Center) d’Infordisa és el departament dedicat exclusivament a garantir la Disponibilitat, Confidencialitat i Integritat de les Sistemes d’Informació dels nostres clients. Amb personal especialista dedicat a la ciberseguretat, en constant vigilància i supervisió de tot tipus d’entorns IT crítics.

Estàs en bones mans

Les TIC son la peça central dels processos que mouen les empreses del segle XXI, ja que gestionen l’actiu de més valor: “La Informació”

L’estrategia d’Infordisa dels darrers anys ha sigut la de desenvolupar un nou recurs que posa a servei de les empreses: el SOC (Security Operations Center).

Consulta el portal de ciberseguretat

Allò que no es defineix no es pot mesurar. Allò que no es mesura, no es pot millorar. Allò que no es millora, es degrada sempre.

Certificació ENS

Infordisa disposa de la certificació de conformitat amb l’ENS amb categoria mitja. 

Aquesta certificació valida els sistemes d’informació d’Infordisa que donen suport als serveis de:

Empresa registrada

Consultoria per a l'adequació de l'ENS

Des de l'any 2020 donant serveis a:
Gran empresa (>250 empleats), Mitjana empresa (50-249 empleats), Petita empresa (10-49 empleats) i Micropime (1-9 empleats)

Implementació de Seguretat Perimetral (Sophos) i Endpoint (ESET)

Des de l'any 2020 donant serveis a:
Mitjana empresa (50-249 empleats), Petita empresa (10-49 empleats) i Micropime (1-9 empleats)

Sophos Firewall

Serveis de Formació i conscienciació en matèria de seguretat

Des de l'any 2020 donant serveis a:
Gran empresa (>250 empleats), Mitjana empresa (50-249 empleats), Petita empresa (10-49 empleats) i Micropime (1-9 empleats)

Kit de Conscienciació

Membre de

Digital Catalonia Alliance (DCA)

La DCA-Ciberseguretat és la comunitat de la Digital Catalonia Alliance que integra empreses, centres de recerca, administracions i altres entitats que desenvolupen, integren, implementen o ofereixen solucions tecnològiques basades en el sector de la ciberseguretat.

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i t’informarem sobre els nostres serveis en ciberseguretat

Contacta amb nosaltres