Actualització de seguretat de Google Chrome 102 crítica

Crítica alerta 5

Ja fa uns dies al SOC Infordisa s'avisava d'una actualització de seguretat per a vulnerabilitats al Firefox, doncs bé, ara toca a Google Chrome.

La bona notícia és que pels aproximadament 3.200 milions d'usuaris del navegador web Chrome de Google (fins on sabem), no hi ha hagut atacs 0-day contra ells.

Problema

Segons la darrera confirmació de Google, s'han descobert un total de 32 noves vulnerabilitats de seguretat que afecten el navegador basat en Chromium. D'aquests, un té un estat d'impacte crític (CVE-2022-1853), vuit tenen una qualificació alta i nou són mitjans.

Les versions de navegador afectades són les de Google Chrome anteriors a la 102.0.5005.61, tant per a Windows, Mac i Linux.

Solució

Actualitzar de forma immediata el navegador a la versió 102.0.5005.63.

Es tracta d'una actualització de seguretat gran i molt important per a tots els usuaris de Chrome a les plataformes Windows, Mac i Linux.

Cal recordar que l‟actualització ha de ser automàtica, si es vol veure quina versió tenim instal·lada i de pas forçar l‟actualització, cal anar als tres punts de la barra superior dreta del navegador, a Ajuda i després clicar Informació de Google Chrome. En instal·lar la darrera versió ens demanarà fer un reinici del navegador.

També s'està implementant una actualització per a l'aplicació Android Chrome, però això sembla no estar relacionat amb la seguretat, ja que Google només ha assenyalat problemes d'estabilitat i rendiment a l'anunci del update.

Rep alertes de seguretat importants al teu email:
Comparteix aquesta alerta de seguretat:

Deixa un comentari

Alertes de seguretat

Estigues informat, rep-les al teu email
Consulta les últimes alertes