Portal de Ciberseguretat

Què és el SOC?

SOC són les inicials de Security Operations Center o Centre d'operacions de seguretat, un portal que centralitza l'activitat rellevant pel que fa a seguretat informàtica, i que cerca ser una guia de seguretat informàtica per a empreses i organitzacions.

La nostra missió és convertir-nos en un suport tècnic funcional i eficient que faci de la tecnologia un aliat per al creixement i èxit de les empreses. En aquest portal podràs trobar informació rellevant quant a la seguretat informàtica per a la vostra empresa. Des d'avisos de seguretat que cal tenir en compte per garantir una bona estabilitat de l'entorn, fins a consells i curiositats que facin de la tecnologia una eina més segura.

Et convidem a inscriure't al nostre servei d'avisos on et notificarem de les alertes de seguretat que cal tenir en compte. No enviem en cap cas publicitat ni informació que no considerem rellevant per a tu.

Creiem que la conscienciació del personal respecte a la seguretat informàtica és la clau per garantir un entorn de treball segur, per això aquest servei ofereix les eines necessàries per ajudar els usuaris a prendre millors decisions.

La informació és poder!

/ Managed SOC

1.
Tranquil·litat 24x7
Informa't
2.
Allibera capacitat TIC
Informa't
3.
Multiplica les teves defenses
Informa't
4.
Suma experiència, no personal
Informa't
5.
Millora el ROI en seguretat
Informa't

Calendari ciberseguretat /24

LIVE WEBINAR | 1/2/2024

Com protegir el teu Active Directory d'atacs Ransomware amb Tenable

Alertes de seguretat

Rep les més importants al teu email