Calendari de la ciberseguretat /23

Conscienciació en ciberseguretat

12 mesos = 12 consells

Som conscients de la importància que té treballar un entorn segur i del pes que tenen els usuaris per aconseguir-ho. Per aquest motiu, us regalem un calendari de taula amb què ajudem els usuaris de l'empresa a conèixer i prevenir els principals riscos en ciberseguretat. Estem convençuts que una empresa amb usuaris formats és una empresa segura.

El calendari té unes dimensions de 21cm per 10,5 cm, compost per 14 fulles i amb els festius nacionals indicats. A cada pàgina trobaràs un consell i una explicació per prendre consciència.

Consulta el portal SOC.infordisa.com, que centralitza l'activitat més rellevant quant a seguretat informàtica, guia per a empreses i organitzacions.

Inscriu-te també a la llista de distribució per rebre les alertes de seguretat a tenir en compte. La informació és poder!

* Abans de fer l'enviament dels calendaris verifiquem que les dades introduïdes al formulari són correctes.

Per a altres dubtes, podeu consultar les FAQs de més avall o enviar un email a soc@infordisa.com

Prendre consciència és la millor prevenció

Preguntes freqüents

Aquests calendaris estan destinats a empreses que treballen en un entorn TI, és a dir qualsevol empresa que necessiti treballar amb ordinadors i crea en la conscienciació de ciberseguretat com a eina per estar tecnològicament protegit.
Per distribuir el calendari d'Infordisa, donem prioritat a tots els nostres clients, però si no ets client nostre?, és clar que també els pots demanar mitjançant aquest formulari.
En qualsevol cas prioritzarem que els calendaris puguin estar ubicats en llocs públics com a part de la nostra campanya de conscienciació de ciberseguretat.

Sí. L'objectiu del calendari és que es faci servir en un entorn de treball real, ubicant-lo al costat de l'ordinador per així conscienciar sobre la ciberseguretat i que es compleixin els consells que mes a mes s'hi indiquen.

Els necessaris, sempre que es facin servir en un entorn públic i puguin conscienciar el major nombre de persones possibles.

Un cop feta la petició per aquest formulari web, ens posarem en contacte amb vosaltres per certificar l'adreça de l'enviament mitjançant Correus.

No, ho sentim. Agraïm el teu interès, però només podem fer enviaments mitjançant correus a Espanya.

Demana el teu calendari

Per a empreses conscienciades amb la ciberseguretat

(Només fem enviaments a Espanya)

Dades de la teva empresa
On te'ls enviem?
Petició de calendaris