Formació en ciberseguretat per a personal d'Ajuntaments de València

La Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC) oferirà a tots els ajuntaments de la Comunitat Valenciana diverses sessions de conscienciació en ciberseguretat des del proper 1 de juny i fins a mitjans de juliol.

Aquestes trobades formatives s'emmarquen amb el Pla de Xoc de Ciberseguretat perquè les Entitats Locals puguin reduir al màxim les vulnerabilitats a internet.

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic ha comentat que:

"en un moment com l'actual, en què la gestió de la major part de l'administració s'ha digitalitzat, és fonamental conèixer quins són els riscos que correm i protegir els nostres ciutadans per poder oferir-los els millors serveis públics municipals".

Com a conseqüència dels diferents ciberatacs soferts per municipis en els darrers anys, la DGTIC va presentar el 2021 el Pla de Xoc de Ciberseguretat per a les Entitats Locals, adaptat a les diferents característiques i riscos de les 584 corporacions municipals de la Comunitat Valenciana.

El Pla de Xoc de Ciberseguretat per a les Entitats Locals engegat per la conselleria d'Hisenda i Model Econòmic no només ha rebut l'acceptació de les entitats locals, sinó també el reconeixement del CCN-CERT, fins al punt d'haver estat seleccionat com a model d'excel·lència a implementar a la resta de comunitats autònomes espanyoles.

Des d´Infordisa, som conscients que els usuaris són el principal vector d´entrada i focus dels ciberatacs. Per aquest motiu oferim el servei de conscienciació i formació en ciberseguretat a través de Kit de conscienciació.

Comparteix aquest contingut:

Deixa un comentari

Alertes de seguretat

Estigues informat, rep-les al teu email
Consulta les últimes alertes