Iniciativa de Futur Segur per abordar la creixent amenaça dels ciberatacs

Microsoft ha llançat la Iniciativa de Futur Segur (SFI), una nova iniciativa per promoure la propera generació de ciberseguretat. La SFI es basa en tres pilars:

Ciberseguretat basada en IA

Microsoft invertirà en el desenvolupament de noves tecnologies d'IA per millorar la detecció i la prevenció de ciberatacs. La companyia està desenvolupant noves eines i processos per ajudar les organitzacions a protegir-se daquests atacs, fins i tot quan són sofisticats i difícils de detectar.

Avanços en enginyeria de programari

Microsoft treballarà per millorar la seguretat del programari des del principi. La companyia està invertint en el desenvolupament de noves eines i processos per ajudar els desenvolupadors a crear programari més segur. Això ajudarà a reduir la quantitat de vulnerabilitats que poden ser explotades pels ciberatacants.

Defensa d'una aplicació més gran dels estàndards internacionals

Microsoft treballarà amb els governs i organitzacions internacionals per promoure l'adopció d'estàndards internacionals de ciberseguretat. Això ajudarà a garantir que les organitzacions de tot el món tinguin un nivell de seguretat uniforme.

La SFI és una resposta a la creixent amenaça dels ciberatacs. Els atacs cibernètics són cada cop més sofisticats i poden causar danys significatius a les organitzacions. La SFI té com a objectiu ajudar les organitzacions a protegir-se d'aquests atacs i crear un futur més segur per a tothom.

Alguns exemples específics de les iniciatives que Microsoft està duent a terme sota la SFI inclouen:

  • El llançament de Defender for Cloud Apps, una eina d'IA que pot ajudar les organitzacions a identificar i aturar atacs a aplicacions al núvol.
  • La inversió en el desenvolupament de noves eines i processos per ajudar els desenvolupadors a crear programari més segur.
  • El treball amb els governs i les organitzacions internacionals per promoure l‟adopció d‟estàndards internacionals de ciberseguretat.

Microsoft espera que la SFI ajudi a crear un futur més segur per a tothom.

Font: Microsoft

Comparteix aquest contingut:

Deixa un comentari

Calendari ciberseguretat /24

LIVE WEBINAR | 1/2/2024

Com protegir el teu Active Directory d'atacs Ransomware amb Tenable

Alertes de seguretat

Estigues informat, rep-les al teu email
Consulta les últimes alertes