Les empreses espanyoles inverteixen més en ciberseguretat

Segons es recull a l'informe “Radiografia de l'Estat de la Ciberseguretat” realitzat per CyberSecurity World i Red Seguridad, en col·laboració amb la Fundació Borredá, presentat a la fira Madrid Tech Show aquest any, les empreses estan elevant la inversió en ciberseguretat.

Ciberatacs més freqüents i nocius

Les empreses espanyoles denuncien que han rebut més ciberatacs el 2023 i que aquests són més crítics i provoquen més danys. El 'ransomware', el 'phishing' i la enginyeria social són les principals amenaces.

Més d'un 60% de les empreses espanyoles afirma haver rebut un nombre més gran de ciberatacs el 2023, i un 80% reconeix que aquests són cada vegada més crítics i provoquen més danys. El 'ransomware', l''phishing' i l'enginyeria social són les principals amenaces.

Més inversió en ciberseguretat

Les empreses espanyoles també reconeixen un increment generalitzat en la inversió en ciberseguretat, tant en pressupost com en formació i tecnologia. La confiança és el factor més valorat a l'hora de contractar un proveïdor de seguretat.

Major protagonisme dels CISO

L'informe revela que el 70% dels responsables de ciberseguretat formen part del comitè directiu o del comitè de direcció ampliat de les companyies, cosa que mostra la seva importància en la presa de decisions.

Comparteix aquest contingut:

Deixa un comentari

Calendari ciberseguretat /24

LIVE WEBINAR | 1/2/2024

Com protegir el teu Active Directory d'atacs Ransomware amb Tenable

Alertes de seguretat

Estigues informat, rep-les al teu email
Consulta les últimes alertes