10 tips para trabajar en tiempo de Covidien

Abans de la pandèmia només 2 de cada 10 treballadors tenien l’opció de teletreballar i només el 4% d’empreses disposaven de sistemes i infraestructura preparada per realitzar teletreball.

Des del març a causa de la COVID va començar a implementar-se el teletreball de forma ràpida i amb molt poca organització, i moltes empreses no van pensar prou en la ciberseguretat. A causa d’això ha crescut la ciberdelicuencia exponencialment.
Per això hem de garantir que les nostres dades estiguin segures estiguem a l’oficina o teletreballant. Ens hem de basar en filosofia “zero-trust” o tolerància zero, que significa que tot el que no tinguem al nostre control ho hem de tractar com una amenaça. I hem de pensar que la seguretat és com una ceba, que te moltes capes i que seran els obstacles dels nostres atacants, en cas que una falli n’hi haurà d’altres que evitaran que accedeixin a la nostra informació.
A continuació, t’oferim 10 tips molt senzills per millorar la seguretat de les vostres dades en temps de teletreball.

  1. Seguretat perimetral Firewall. Que detecti i bloquegi comportament sospitós, i tenir-los sempre actualitzats i ben configurats.
  2. Antivirus. És important tenir-ne un i d’actualitzat. És interessant que el nostre equip de TI o el nostre proveïdor, monitoritzi l’estat amb eines de gestió centralitzada.
  3. Xifrat d’extrem a extrem Si ens connectem remotament a l’empresa, que sigui mitjançant una VPN amb un bon xifrat.
  4. No utilitzar eines gratuïtes com Any-Desk, TeamViewer, que ens obliga a mantenir 24/7 els nostres equips encesos, perquè els ciber-delinquents solen aprofitar les nits per a executar els atacs i no aixecar sospites
  5. Si tenim reunions o videotrucades ens hem d’assegurar que sigui segura i fer servir una eina de comunicació empresarial avançada com Microsoft Teams.
  6. És un bon moment per pensar amb les contrasenyes que utilitzes. Fer-les més complexes, que s’hagin de modificar amb més freqüència.
  7. Utilitza l’autentificació Multifactor (MFA) és un sistema de seguretat que requereix més d’una manera d’autentificació per assegurar que persones alienes tinguin accés.
  8. Posar permisos d’accés a les carpetes compartides dels nostres sistemes. L’usuari ha d’accedir només a les dades que realment necessita accedir per les seves tasques a l’empresa.
  9. Tenir els PCs actualitzats i a l’última versió disponible. Si veiem l’avís de Windows Update que hi ha una actualització per instal·lar, instal·leu-la!
  10. Si veus algun comportament estrany als teus dispositius notifica-ho immediatament al teu departamento IT perquè puguin investigar que esta passant i així evitar danys.

 
Esperem que us siguin d’ajuda aquests consells i els ajudin a millorar. Si desitja informació posi’s en contacte amb nosaltres:
[av_contact title=’Vols més informació de com millorar la seguretat de la teva empresa? ‘ button=’Enviar’ on_send=” sent=’El teus missatge s’ha enviat!’ link=’manually,http://’ captcha=” captcha_theme=’light’ captcha_size=’normal’ captcha_score=’0.5′ email=’hola@infordisa.com’ from_email=” subject=” autoresponder_email=’hola@infordisa.com’ autoresponder_reply_to=” autoresponder_subject=” autorespond=” form_align=” color=” heading_tag=” heading_class=” alb_description=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-2dg4xlo’ admin_preview_bg=”]
[av_contact_field label='Nombre' type='text' options=” multi_select=” av_contact_preselect=” check='is_empty' width=” av_uid='av-1zqt5r0′][/av_contact_field]
[av_contact_field label='E-Mail' type='text' options=” multi_select=” av_contact_preselect=” check='is_email' width=” av_uid='av-1tyyqgs'][/av_contact_field]
[av_contact_field label='Asunto' type='text' options=” multi_select=” av_contact_preselect=” check='is_empty' width=” av_uid='av-4xk2yk'][/av_contact_field]
[av_contact_field label='Mensaje' type='textarea' options=” multi_select=” av_contact_preselect=” check='is_empty' width=” av_uid='av-mxqp98′][/av_contact_field]
[/av_contact]
 

Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en facebook
Compartir en telegram
Compartir en whatsapp
Compartir en email
Infordisa

Infordisa

Departamento de Marketing

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimas publicaciones:
Publicaciones relacionadas: