Amenaza RAT, correo hackeado

Has rebut una amenaça online en format  software RAT?

Les amenaces de vulnerabilitat informàtica posen en manifest la necessitat de protegir la base de dades i informació de la teva empresa.
Tant si ja has rebut una amenaça en format software RAT com si la reps pròximament, no perdis els nervis. Davant la possibilitat que l’amenaça sigui certa, posa’t en contacte amb els tècnics d’Infordisa i es posaran a la feina.

Com és el patró d’una amenaça software RAT?

  1. L’amenaça entra via correu. Freqüentment l’emissor i el receptor del correu són el mateix usuari.
  2. Anuncia l’objecte del xantatge: publicació de vídeos realitzats amb la camera frontal, liquidació de la base de dades de la teva empresa, publicació d’arxius confidencials…
  3. Demana una recompensa. Normalment en BTC en una billetera Bitcoina(exemple: 1DxiWwJrJFRrMiwzddx9Gfkjdk2MP5AcjA) a canvi de no dur a terme l’amenaça.
  4. Fixa les condicions del pagament.

Rat

Exemple d’atac Software RAT


Aquest atac posa de manifest la vulnerabilitat informàtica, cada dia mes latent i la necessitat de conscienciació i formació en seguretat on-line dels usuaris tant a nivell personal com a empresarial.

Quina és la pitjor amenaça d’un atac online?

En el cas que hem mostrat, l’amenaça consisteix a enviar un vídeo íntim de l’usuari als seus contactes, un fet desagradable, però molt millor que perdre la base de dades de l’empresa, o que aquesta sigui difosa o venuda a les empreses de la competència entre molts altres possibles riscos.
La perduda de la base de dades i informació d’aquesta, o la difusió pública, pot significar l’inici de la fi de qualsevol empresa. Com destaquen els estudis realitzats, el 60% de les empreses que perden la seva base de dades es veuen obligades a tancar.
 

I la teva empresa, sobreviuria un la perduda de la base de dades?

Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en facebook
Compartir en telegram
Compartir en whatsapp
Compartir en email
Infordisa

Infordisa

Departamento de Marketing

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimas publicaciones:
Publicaciones relacionadas: