Sabías que ... somos, con diferencia, el proveedor TIC más completo

Les nostres quatre àrees de servei, aporten cobertura tecnològica a totes les necessitats informàtiques de l’empresa. Mentre els nostres competidors s’han especialitzat en segments únics dins del sector informàtic, i han oblidat els altres elements, la nostra missió ha sigut sempre la de mantenir aquest coneixement i especialitzar-nos en donar un suport global i funcional a totes les necessitats informàtiques que es poden plantejar.
[av_one_half first av_uid=’av-2mx2ra’]

Nosaltres sempre diem, la informàtica pels informàtics, i és així com creiem que les empreses han de funcionar.

[/av_one_half]
Cada directiu o responsable té les seves funcions pràctiques dins l’empresa, i no pot dedicar-se a entendre, buscar, solucionar i investigar sobre temes que afecten quelcom tant crucial com el sistema informàtic. La nostra proposta de valor recau en el traspàs d’aquesta responsabilitat a experts com nosaltres, per tal que els treballadors de l’empresa, sense excepció, es dediquin a allò pel qual realment son importants, la seva empresa.
Amb serveis com els manteniments, o el plantejament d’informàtica en subscripció, aportem un nou enfoc a la informàtica, per a empreses de mida petita i mitjana, que no poden permetre’s un servei informàtic intern. El nostre departament tècnic, està a la seva total disposició per mantenir el seu sistema informàtica sense que el nostre client, hagi de preocupar-se per a res. Ens convertim, d’aquesta manera, en un soci estratègic que permet que l’empresa millori en qualitat i rendiment.

Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en facebook
Compartir en telegram
Compartir en whatsapp
Compartir en email
Infordisa

Infordisa

Departamento de Marketing

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimas publicaciones:
Publicaciones relacionadas: