Sabies que… som, amb diferència, el proveïdor TIC més complet

Les nostres quatre àrees de servei, aporten cobertura tecnològica a totes les necessitats informàtiques de l’empresa. Mentre els nostres competidors s’han especialitzat en segments únics dins del sector informàtic, i han oblidat els altres elements, la nostra missió ha sigut sempre la de mantenir aquest coneixement i especialitzar-nos en donar un suport global i funcional a totes les necessitats informàtiques que es poden plantejar.
[av_one_half first av_uid=’av-2mx2ra’]

Nosaltres sempre diem, la informàtica pels informàtics, i és així com creiem que les empreses han de funcionar.

[/av_one_half]
Cada directiu o responsable té les seves funcions pràctiques dins l’empresa, i no pot dedicar-se a entendre, buscar, solucionar i investigar sobre temes que afecten quelcom tant crucial com el sistema informàtic. La nostra proposta de valor recau en el traspàs d’aquesta responsabilitat a experts com nosaltres, per tal que els treballadors de l’empresa, sense excepció, es dediquin a allò pel qual realment son importants, la seva empresa.
Amb serveis com els manteniments, o el plantejament d’informàtica en subscripció, aportem un nou enfoc a la informàtica, per a empreses de mida petita i mitjana, que no poden permetre’s un servei informàtic intern. El nostre departament tècnic, està a la seva total disposició per mantenir el seu sistema informàtica sense que el nostre client, hagi de preocupar-se per a res. Ens convertim, d’aquesta manera, en un soci estratègic que permet que l’empresa millori en qualitat i rendiment.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últimes publicacions al Instagram: