Sabías que ... somos más de 30 profesionales

Infordisa és bàsicament un equip humà dedicat a donar servei informàtic a empreses. Tot i que evidentment oferim i treballem amb productes informàtics, el que ens ajuda a marcar la diferència és un equip de més de 30 professionals que tenen com a objectiu final, donar el millor servei possible als nostres clients.
[av_one_half first av_uid=’av-8rfzd’]

30 professionals de diferents àmbits, dedicats a donar el millor servei possible, a les necessitats informàtiques dels nostres clients

[/av_one_half]
Som plenament coneixedors de l’evolució del nostre sector, som conscients de la guerra de preus que viuen els productes tecnològics avui en dia, i tenim l’experiència necessària per entendre aquesta realitat amb perspectiva. És per aquest motiu que la nostra proposta de valor se centra, i s’ha centrat sempre, en oferir un servei i assessorament que marquin la diferència.
El nostre equip humà, consolidat i estable al llarg dels anys, fa que els processos interns per a donar un bon servei, funcionin amb efectivitat, i aconseguim assolir el nostre objectiu: Tenir un client completament satisfet.

Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en facebook
Compartir en telegram
Compartir en whatsapp
Compartir en email
Infordisa

Infordisa

Departamento de Marketing

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimas publicaciones:
Publicaciones relacionadas: