Sabies que… som més de 30 professionals

Infordisa és bàsicament un equip humà dedicat a donar servei informàtic a empreses. Tot i que evidentment oferim i treballem amb productes informàtics, el que ens ajuda a marcar la diferència és un equip de més de 30 professionals que tenen com a objectiu final, donar el millor servei possible als nostres clients.
[av_one_half first av_uid=’av-8rfzd’]

30 professionals de diferents àmbits, dedicats a donar el millor servei possible, a les necessitats informàtiques dels nostres clients

[/av_one_half]
Som plenament coneixedors de l’evolució del nostre sector, som conscients de la guerra de preus que viuen els productes tecnològics avui en dia, i tenim l’experiència necessària per entendre aquesta realitat amb perspectiva. És per aquest motiu que la nostra proposta de valor se centra, i s’ha centrat sempre, en oferir un servei i assessorament que marquin la diferència.
El nostre equip humà, consolidat i estable al llarg dels anys, fa que els processos interns per a donar un bon servei, funcionin amb efectivitat, i aconseguim assolir el nostre objectiu: Tenir un client completament satisfet.

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.