Año nuevo, servicios nuevos: Infordisa Self Service

Aquest 2015 el comencem amb un nou servei per als nostres clients. Es tracta de la nova plataforma Self Service de productes informàtics. Una plataforma de cerca i compra de productes informàtics, amb els preus més competitius, les condicions de pagament ajustades a vostè, un ampli catàleg de producte, i molt senzill d’utilitzar. A la plataforma hi trobarà per exemple: portàtils, tauletes, monitors, ordinadors, servidors, emmagatzemament, xarxes, impressores i molts altres productes que de ben segur li seran interessants.
Pot visitar la nova plataforma a:

SelfService.Infordisa.com

Per poder utilitzar la plataforma cal registrar-se utilitzant el formulari de registre o solicitant-ho a través del formulari que trobarà aqui.
Provi-ho ara mateix i descobrirà l’eina que li faltava.
self-service-infordisa
 

Com funciona?

  • A la part superior veurà una gran camp de text on respondre la pregunta “Què necessites?”. Escrigui allà el producte que desitja i trobi el que busca.
  • A la part esquerra, veurà un llistat de categories per on buscar en funció del tipus de producte que desitja, podent aprofundir fins a dos nivells.
  • Una vegada mostrats els resultats de la cerca, podrà filtrar els mateixos segons fabricant, preu, disponibilitat, concepte i oferta.
  • Si no disposa de compta, a la part dreta, sota el formulari d’identificació veurà un enllaç amb el nom “Alta de nuevo cliente” on poder-se registrar.

 

Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en facebook
Compartir en telegram
Compartir en whatsapp
Compartir en email
Infordisa

Infordisa

Departamento de Marketing

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimas publicaciones:
Publicaciones relacionadas: