Self service infordisa1

Aquest 2015 el comencem amb un nou servei per als nostres clients. Es tracta de la nova plataforma Self Service de productes informàtics. Una plataforma de cerca i compra de productes informàtics, amb els preus més competitius, les condicions de pagament ajustades a vostè, un ampli catàleg de producte, i molt senzill d’utilitzar. A la plataforma hi trobarà per exemple: portàtils, tauletes, monitors, ordinadors, servidors, emmagatzemament, xarxes, impressores i molts altres productes que de ben segur li seran interessants.

Pot visitar la nova plataforma a:

SelfService.Infordisa.com

Per poder utilitzar la plataforma cal registrar-se utilitzant el formulari de registre o solicitant-ho a través del formulari que trobarà aqui.

Provi-ho ara mateix i descobrirà l’eina que li faltava.

self-service-infordisa

 

Com funciona?

  • A la part superior veurà una gran camp de text on respondre la pregunta “Què necessites?”. Escrigui allà el producte que desitja i trobi el que busca.
  • A la part esquerra, veurà un llistat de categories per on buscar en funció del tipus de producte que desitja, podent aprofundir fins a dos nivells.
  • Una vegada mostrats els resultats de la cerca, podrà filtrar els mateixos segons fabricant, preu, disponibilitat, concepte i oferta.
  • Si no disposa de compta, a la part dreta, sota el formulari d’identificació veurà un enllaç amb el nom “Alta de nuevo cliente” on poder-se registrar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.