HPE Nimble Storage DHCI es la solución de almacenamiento más inteligente del mercado

Disponibilitat de dades garantida del 99,9999% i una latència per sota a un mil·lisegon el fan ideal per a càrregues de treballs exigents.

Anteriorment en el nostre blog, ja vam llistar els 12 motius principals per escollir un HPE Nimble Storage, ara volem destacar un dels seus punts més importants: LA SENZILLESA.
HPE Nimble Storage dHCI és una plataforma intel·ligent que es queda amb el millor de separar el còmput de l’emmagatzematge (Flexibilitat de creixement, rendiment, robustesa) i al seu torn el millor de la hiperconvergencia (gestió centralitzada i senzilla). Juntament amb el ja comentat HPE InfoSight, la intel·ligència artificial per infraestructura, ofereix a les empreses simplicitat per als seus entorns virtualitzats, amb un rendiment de les aplicacions accelerat, resiliència de dades sempre en funcionament i eficàcia dels recursos.
De HPE Nimble destaquem aquestes característiques:

  • Disponibilitat garantida de l’emmagatzematge de l’99,9999%.
  • Tolerància a fallades. Cap punt únic de fallada ni redundàncies de maquinari. Tolera fins a tres errors de disc simultanis (triple paritat més).
  • Xifrat integrat a nivell d’aplicació i destrucció de dades segura.
  • Latència per sota del mil·lisegon: Un temps de resposta de les dades de fins a 200 microsegons amb HPE Nimble Storage All-Flash.
  • Protecció de dades integrada. Còpies de seguretat freqüents i recuperació ràpida amb snapshots consistents amb les aplicacions i replicació avançada.

La seva implementació és senzilla, ve tot pre-instal·lat i des que es munta al rack fins que es poden començar a instal·lar les aplicacions no passaran més de 15 minuts amb l’automatització de servidor i de l’emmagatzematge.
També és senzilla la seva gestió (els serveis de dades i l’administració de recursos són “vm-centric”), l’escalabilitat (descobreix automàticament nous recursos i realitza actualitzacions transparents) i el suport (automatització predictiva i prevenció de problemes).
Ens permet escalar de forma independent l’emmagatzematge i la CPU, RAM, PCI, o Hosts sencers incloent escalabilitat horitzontal cap al núvol. Ens proporciona reducció de dades avançada i evita el sobreaprovisionamient.
Inclou programari d’automatització HPE Nimble dHCI, serveis de dades i HPE InfoSight sense càrrec.
No requereix actualitzacions difícils i ofereix garantia HPE Store More.
Automatitza la resolució de problemes de nivell 1 i 2 gràcies a les seves anàlisis predictius. Davant d’un incident, el client rep una crida de centre de experts.

Contacte con nosotros per rebre més informació sobre HPE Nimble.
Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en facebook
Compartir en telegram
Compartir en whatsapp
Compartir en email
Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimas publicaciones:
Publicaciones relacionadas: