HPE Nimble Storage DHCI és la solució d’emmagatzematge més intel·ligent del mercat

Disponibilitat de dades garantida del 99,9999% i una latència per sota a un mil·lisegon el fan ideal per a càrregues de treballs exigents.

Anteriorment en el nostre blog, ja vam llistar els 12 motius principals per escollir un HPE Nimble Storage, ara volem destacar un dels seus punts més importants: LA SENZILLESA.
HPE Nimble Storage dHCI és una plataforma intel·ligent que es queda amb el millor de separar el còmput de l’emmagatzematge (Flexibilitat de creixement, rendiment, robustesa) i al seu torn el millor de la hiperconvergencia (gestió centralitzada i senzilla). Juntament amb el ja comentat HPE InfoSight, la intel·ligència artificial per infraestructura, ofereix a les empreses simplicitat per als seus entorns virtualitzats, amb un rendiment de les aplicacions accelerat, resiliència de dades sempre en funcionament i eficàcia dels recursos.
De HPE Nimble destaquem aquestes característiques:

  • Disponibilitat garantida de l’emmagatzematge de l’99,9999%.
  • Tolerància a fallades. Cap punt únic de fallada ni redundàncies de maquinari. Tolera fins a tres errors de disc simultanis (triple paritat més).
  • Xifrat integrat a nivell d’aplicació i destrucció de dades segura.
  • Latència per sota del mil·lisegon: Un temps de resposta de les dades de fins a 200 microsegons amb HPE Nimble Storage All-Flash.
  • Protecció de dades integrada. Còpies de seguretat freqüents i recuperació ràpida amb snapshots consistents amb les aplicacions i replicació avançada.

La seva implementació és senzilla, ve tot pre-instal·lat i des que es munta al rack fins que es poden començar a instal·lar les aplicacions no passaran més de 15 minuts amb l’automatització de servidor i de l’emmagatzematge.
També és senzilla la seva gestió (els serveis de dades i l’administració de recursos són “vm-centric”), l’escalabilitat (descobreix automàticament nous recursos i realitza actualitzacions transparents) i el suport (automatització predictiva i prevenció de problemes).
Ens permet escalar de forma independent l’emmagatzematge i la CPU, RAM, PCI, o Hosts sencers incloent escalabilitat horitzontal cap al núvol. Ens proporciona reducció de dades avançada i evita el sobreaprovisionamient.
Inclou programari d’automatització HPE Nimble dHCI, serveis de dades i HPE InfoSight sense càrrec.
No requereix actualitzacions difícils i ofereix garantia HPE Store More.
Automatitza la resolució de problemes de nivell 1 i 2 gràcies a les seves anàlisis predictius. Davant d’un incident, el client rep una crida de centre de experts.

Contacti amb nosaltres per rebre més informació sobre HPE Nimble.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últimes publicacions al Instagram: