Infordisa celebra 30 años

Aquest 2016 Infordisa celebra el seu 30è aniversari. Han sigut 30 anys en un sector que ha canviat la manera d’entendre el món i la vida de tots els que hi vivim. Des de la creació d’Infordisa el 1986, hem centrat la nostra atenció a les necessitats de les petites i mitjanes empreses de la zona, per facilitar-los la vida i la gestió dels seus recursos tecnològics.
Vam començar amb una modesta oficina a Santa Coloma de Queralt, on vam poder vendre el primer ordinador sense ni tansols haver-ne vist mai cap. Ràpidament, ens vam adonar que es tractava d’un sector completament emergent, tal i com començava a mostrar-se als EEUU amb el naixement de Microsoft i Apple.
30 anys després, el mercat i el sector han canviat d’una manera espectacular, però segons el nostre parè, cap a millor. Hem canviat cap a centrar-nos en servei, en qualitat i en millores per a les persones usuaries. Tot allò que comercialitzem està enfocat a donar cobertura a les necessitats dels nostres clients, permetent-los treballar, organitzar-se i comunicar-se millor.

Estem segurs que aquests només seran els primers 30 anys de molts que encara vindran.

Volem aprofitar per mostrar-los el més sentit agraïment per la confiança que han dipositat en nosaltres en aquesta primera part del trajecte, i desitjar que seguim així, com a mínim, 30 anys més.

Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en facebook
Compartir en telegram
Compartir en whatsapp
Compartir en email
Infordisa

Infordisa

Departamento de Marketing

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimas publicaciones:
Publicaciones relacionadas: