Infordisa celebra 30 anys

Aquest 2016 Infordisa celebra el seu 30è aniversari. Han sigut 30 anys en un sector que ha canviat la manera d’entendre el món i la vida de tots els que hi vivim. Des de la creació d’Infordisa el 1986, hem centrat la nostra atenció a les necessitats de les petites i mitjanes empreses de la zona, per facilitar-los la vida i la gestió dels seus recursos tecnològics.
Vam començar amb una modesta oficina a Santa Coloma de Queralt, on vam poder vendre el primer ordinador sense ni tansols haver-ne vist mai cap. Ràpidament, ens vam adonar que es tractava d’un sector completament emergent, tal i com començava a mostrar-se als EEUU amb el naixement de Microsoft i Apple.
30 anys després, el mercat i el sector han canviat d’una manera espectacular, però segons el nostre parè, cap a millor. Hem canviat cap a centrar-nos en servei, en qualitat i en millores per a les persones usuaries. Tot allò que comercialitzem està enfocat a donar cobertura a les necessitats dels nostres clients, permetent-los treballar, organitzar-se i comunicar-se millor.

Estem segurs que aquests només seran els primers 30 anys de molts que encara vindran.

Volem aprofitar per mostrar-los el més sentit agraïment per la confiança que han dipositat en nosaltres en aquesta primera part del trajecte, i desitjar que seguim així, com a mínim, 30 anys més.

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: