Sabías que ... somos una empresa financieramente sólida y estable

Infordisa és una empresa amb solucions molt diversificades, oferint serveis i productes de tot tipus que permeten donar cobertura a totes les necessitats dels nostres clients. Això ens ha permès sempre tenir molta estabilitat econòmica i poder estar en molt bones condicions a nivell financer. Aquesta clara solidesa, fa que puguem oferir infinitat de possibilitats de finançament als nostres clients, convertint-nos en pioners de serveis com la subscripció de material informàtic.
[av_one_half first av_uid=’av-2ywr2w’]

Oferim solucions de pagament en subscripció, completament flexibles, sense permanència i total llibertat de cancel·lació.

[/av_one_half]
La subscripció tecnològica molt probablement és la demostració d’aquesta solidesa, ja que permet que empreses que no disposen del capital necessari, o la possibilitat d’invertir en un moment determinat, puguin canviar la seva infraestructura sense problemes i ràpidament.
Aquest plantejament fa que els nostres clients, no depenguin d’una disponibilitat econòmica elevada per a renovar o canviar la seva infraestructura, sinó que facilitem que ho facin sempre que sigui necessari, de manera escalada, ajustada a les necessitats i completament flexible.
Els nostres clients de subscripció tecnològica, poden gestionar la informàtica, com si es tractés de serveis al núvol, pagant únicament pel que necessiten, i amb total flexibilitat de creixement o decreixement. Si necessiten incorporar més personal o reduïr-lo puntualment, la subscripció s’adapta a la seva situació.

Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en facebook
Compartir en telegram
Compartir en whatsapp
Compartir en email
Infordisa

Infordisa

Departamento de Marketing

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimas publicaciones:
Publicaciones relacionadas: