Sabies que… som una empresa financerament sòlida i estable

Infordisa és una empresa amb solucions molt diversificades, oferint serveis i productes de tot tipus que permeten donar cobertura a totes les necessitats dels nostres clients. Això ens ha permès sempre tenir molta estabilitat econòmica i poder estar en molt bones condicions a nivell financer. Aquesta clara solidesa, fa que puguem oferir infinitat de possibilitats de finançament als nostres clients, convertint-nos en pioners de serveis com la subscripció de material informàtic.
[av_one_half first av_uid=’av-2ywr2w’]

Oferim solucions de pagament en subscripció, completament flexibles, sense permanència i total llibertat de cancel·lació.

[/av_one_half]
La subscripció tecnològica molt probablement és la demostració d’aquesta solidesa, ja que permet que empreses que no disposen del capital necessari, o la possibilitat d’invertir en un moment determinat, puguin canviar la seva infraestructura sense problemes i ràpidament.
Aquest plantejament fa que els nostres clients, no depenguin d’una disponibilitat econòmica elevada per a renovar o canviar la seva infraestructura, sinó que facilitem que ho facin sempre que sigui necessari, de manera escalada, ajustada a les necessitats i completament flexible.
Els nostres clients de subscripció tecnològica, poden gestionar la informàtica, com si es tractés de serveis al núvol, pagant únicament pel que necessiten, i amb total flexibilitat de creixement o decreixement. Si necessiten incorporar més personal o reduïr-lo puntualment, la subscripció s’adapta a la seva situació.

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres publicacions que et poden interessar