Virtualización de aplicaciones con Citrix XenApp

La implementació d’aplicacions distribuïdes de la manera tradicional s’ha convertit en una acció costosa i complexa. La major part dels esforços s’acaben destinant a mantenir-se al dia amb actualitzacions i “parxejats” de noves versions de les aplicacions a la gran quantitat de dispositius. Això acaba provocant que molts dels usuaris no tinguin les versions correctes de les aplicacions. A més, les aplicacions i les dades emmagatzemades als dispositius, no sén segures i causen conflictes reduint la velocitat, requerint correccions o disminuint la productivitat. Com a resultat, les despeses en TIC segueixen augmentant, mentre que els tècnics són cada vegada menys capaços d’assegurar les dades, mantenir una bona experiència per l’usuari o assolir les expectatives.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-oesbix’]

Citrix XenApp

Citrix XenAPp és una solució de virtualització d’aplicacions sota demanda, la qual controla les aplicacions virtualitzades al servidor del datacenter i les proporciona immediatament als usuaris allà on es trobin, independentment del dispositiu amb el qual treballin. XenApp redueix les despeses de la gestió d’aplicacions fins a un 50%, augmenta la capacitat de resposta lliurant les aplicacions als usuaris, i millora la seguretat d’aplicacions i dades. XenApp ens permet gestionar de forma centralitzada una sola instància de cada aplicació i lliurar-la als usuaris tant per una utilització online o offline, proporcionant una gran experiència. A més, per part del fabricant, cal dir que Citrix l’ha provat amb més de 25 milions d’aplicacions en producció i amb mes 100 milions d’usuaris de tot el món.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-m7sqp5′]

Simplificació de la gestió TIC

XenApp centralitza les aplicacions al nostre datacenter per tal de fer-ho més fàcil pels nostres tècnics la implementació i gestió de les aplicacions a cada usuari allà on es trobi, i permet una escalabilitat sota demanda per tal d’ajustar-se a totes les necessitats canviants del client. La virtualització d’aplicacions elimina la necessitat de provar i validar les aplicacions amb costoses i laborioses proves de compatibilitat, i redueix les despeses  de suport posterior a la implementació. La monitorització automàtica avisa ràpidament als nostres tècnics si s’arriba als màxims de rendiment, per tal que de la manera més eficaç, poguem identificar i resoldre els problemes.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-kugz89′]

Optimització de la distribució d’aplicacions

La virtualització d’aplicacions ens permet disposar d’un sistema flexible de virtualització que selecciona dinàmicament el millor mètode per oferir aplicacions, basat en l’usuari, l’aplicació i la xarxa. Les aplicacions s’executen al datacenter, i s’entreguen a l’usuari mitjançant protocols d’alta velocitat, a qualsevol dispositiu. XenApp aïlla cada aplicació per tal de reduir conflictes entre les aplicacions i permet als usuaris accedir a les aplicacions fins i tot quan estan desconnectats. XenApp assegura que els usuaris tinguin una experiència consistent i d’alta definició, sense importar la ubicació o el dispositiu.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-irn07d’]

Accelerar el rendiment de les aplicacions i la capacitat de resposta

L’arquitectura centralitzada de la virtualització d’aplicacions, accelera el rendiment d’aplicacions a través de qualsevol connexió de xarxa o dispositiu. Les tecnologies HDX augmenten el rendiment de les aplicacions fins a 15 vegades i asseguren velocitats de LAN com les de qualsevol altre lloc. XenApp ofereix noves aplicacions als usuaris en qüestió de segons, i les actualitzacions de les aplicacions, es duen a terme una única vegada i s’apliquen automàticament als usuaris. Amb la virtualització d’aplicacions, podem assignar recursos per assegurar els més alts nivells de rendiment per als usuaris i aplicacions crítiques.
[av_hr class=’full’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ av_uid=’av-hquug9′]

Com funciona Citrix XenApp (En anglès)

[av_video src=’http://www.youtube.com/watch?v=t3r1AbfYiYA’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-fll7k9′]
 

Citrix XenApp revoluciona el desplegament d’aplicacions de Windows mitjançant el lliurament de qualsevol aplicació com un servei centralitzat on-demand

[av_hr class=’full’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ av_uid=’av-ekgma1′]

Característiques clau

[av_iconlist position=’left’ av_uid=’av-c6f9nd’]
[av_iconlist_item title=’Aplicacions self-service’ link=” linktarget=” icon=’ue85a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-12gh61′]
El software XenApp de Citrix determina quina és el mètode més òptim i segur per proporcionar aplicacions als usuaris basats en les compatibilitats de cada dispositiu, permisos dels usuaris, estat de la xarxa, estat de la connexió i perfil de seguretat. Les aplicacions poden treballar-se de manera offline, o córrer des del datacenter i ser entregades mitjançant un protocol d’alta velocitat quan l’usuari està online. Les aplicacions estan disponibles  per als usuaris a través d’una plataforma personalitzable i fàcil d’utilitzar, disponible 24×7.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Qualsevol dispositiu, qualsevol lloc’ link=” linktarget=” icon=’ue8b1′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-9sof3t’]
Podem virtualitzar les aplicacions i proporcionar als usuaris accés segur al seu software i dades corporatives, des de tot tipus de dispositiu o sistema operatiu -un ordinador de sobretaula, un Mac, Thin Clients, o dispositius mòbils com iPhone, iPad, Windows Mobile o Android.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Experiència d’alta definició’ link=” linktarget=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-7e5x6x’]
Les aplicacions virtuals es proporcionen a través d’alta disponibilitat i alta definició. La tecnologia HDX proporciona una experiència ràpida, d’avançat rendiment gràfic i bon rendiment multimèdia, independentment de les capacitats del dispositiu utilitzat. Els usuaris s’asseguren una experiència sense fissures, sense temps d’inactivitat i major productivitat global.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Disseny segur’ link=” linktarget=” icon=’ue824′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-5afsrd’]
La tecnologia XenApp de Citrix és l’arquitectura més segura per proporcionar aplicacions, ja que centralitza el lliurament. Guarda tota la informació al datacenter, i únicament transmet les actualitzacions de pantalla, els clicks del ratolí i les pulsacions del teclat. Podem també definir els accessos a les aplicacions, imprimir, definir polítiques d’emmagatzematge i grups d’usuaris, que garanteixen que la informació segueixi segura.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Una única instància’ link=” linktarget=” icon=’ue891′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-ho0q1′]
Gràcies a la virtualització de les aplicacions de Citrix, eliminem la necessitat d’instal·lar o administrar aplicacions als dispositius finals. L’arquitectura centralitzada permet emmagatzemar, mantenir i actualitzar aplicacions centralitzats al datacenter i lliurar-les a la carta als usuaris. Això simplifica l’administració, evita conflictes entre aplicacions, fa que sigui fàcil per a proporcionar actualitzacions en temps real i redueix significativament els requisits de modificacions i actualitzacions.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Escalabilitat empresarial’ link=” linktarget=” icon=’ue8c7′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2rq715′]
XenApp està provat per suportar més de 100.000 usuaris, escalar-se més enllà de 1.000 servidors en una sola aplicació i garantir 99,999% de disponibilitat de l’aplicació. La monitorització i automatització d’eines permet una resposta ràpida a les necessitats del negoci i dels usuaris.
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en facebook
Compartir en telegram
Compartir en whatsapp
Compartir en email
Infordisa

Infordisa

Departamento de Marketing

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimas publicaciones:
Publicaciones relacionadas: