Virtualització d’aplicacions amb Citrix XenApp

La implementació d’aplicacions distribuïdes de la manera tradicional s’ha convertit en una acció costosa i complexa. La major part dels esforços s’acaben destinant a mantenir-se al dia amb actualitzacions i “parxejats” de noves versions de les aplicacions a la gran quantitat de dispositius. Això acaba provocant que molts dels usuaris no tinguin les versions correctes de les aplicacions. A més, les aplicacions i les dades emmagatzemades als dispositius, no sén segures i causen conflictes reduint la velocitat, requerint correccions o disminuint la productivitat. Com a resultat, les despeses en TIC segueixen augmentant, mentre que els tècnics són cada vegada menys capaços d’assegurar les dades, mantenir una bona experiència per l’usuari o assolir les expectatives.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-oesbix’]

Citrix XenApp

Citrix XenAPp és una solució de virtualització d’aplicacions sota demanda, la qual controla les aplicacions virtualitzades al servidor del datacenter i les proporciona immediatament als usuaris allà on es trobin, independentment del dispositiu amb el qual treballin. XenApp redueix les despeses de la gestió d’aplicacions fins a un 50%, augmenta la capacitat de resposta lliurant les aplicacions als usuaris, i millora la seguretat d’aplicacions i dades. XenApp ens permet gestionar de forma centralitzada una sola instància de cada aplicació i lliurar-la als usuaris tant per una utilització online o offline, proporcionant una gran experiència. A més, per part del fabricant, cal dir que Citrix l’ha provat amb més de 25 milions d’aplicacions en producció i amb mes 100 milions d’usuaris de tot el món.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-m7sqp5′]

Simplificació de la gestió TIC

XenApp centralitza les aplicacions al nostre datacenter per tal de fer-ho més fàcil pels nostres tècnics la implementació i gestió de les aplicacions a cada usuari allà on es trobi, i permet una escalabilitat sota demanda per tal d’ajustar-se a totes les necessitats canviants del client. La virtualització d’aplicacions elimina la necessitat de provar i validar les aplicacions amb costoses i laborioses proves de compatibilitat, i redueix les despeses  de suport posterior a la implementació. La monitorització automàtica avisa ràpidament als nostres tècnics si s’arriba als màxims de rendiment, per tal que de la manera més eficaç, poguem identificar i resoldre els problemes.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-kugz89′]

Optimització de la distribució d’aplicacions

La virtualització d’aplicacions ens permet disposar d’un sistema flexible de virtualització que selecciona dinàmicament el millor mètode per oferir aplicacions, basat en l’usuari, l’aplicació i la xarxa. Les aplicacions s’executen al datacenter, i s’entreguen a l’usuari mitjançant protocols d’alta velocitat, a qualsevol dispositiu. XenApp aïlla cada aplicació per tal de reduir conflictes entre les aplicacions i permet als usuaris accedir a les aplicacions fins i tot quan estan desconnectats. XenApp assegura que els usuaris tinguin una experiència consistent i d’alta definició, sense importar la ubicació o el dispositiu.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-irn07d’]

Accelerar el rendiment de les aplicacions i la capacitat de resposta

L’arquitectura centralitzada de la virtualització d’aplicacions, accelera el rendiment d’aplicacions a través de qualsevol connexió de xarxa o dispositiu. Les tecnologies HDX augmenten el rendiment de les aplicacions fins a 15 vegades i asseguren velocitats de LAN com les de qualsevol altre lloc. XenApp ofereix noves aplicacions als usuaris en qüestió de segons, i les actualitzacions de les aplicacions, es duen a terme una única vegada i s’apliquen automàticament als usuaris. Amb la virtualització d’aplicacions, podem assignar recursos per assegurar els més alts nivells de rendiment per als usuaris i aplicacions crítiques.
[av_hr class=’full’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ av_uid=’av-hquug9′]

Com funciona Citrix XenApp (En anglès)

[av_video src=’http://www.youtube.com/watch?v=t3r1AbfYiYA’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-fll7k9′]
 

Citrix XenApp revoluciona el desplegament d’aplicacions de Windows mitjançant el lliurament de qualsevol aplicació com un servei centralitzat on-demand

[av_hr class=’full’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ av_uid=’av-ekgma1′]

Característiques clau

[av_iconlist position=’left’ av_uid=’av-c6f9nd’]
[av_iconlist_item title=’Aplicacions self-service’ link=” linktarget=” icon=’ue85a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-12gh61′]
El software XenApp de Citrix determina quina és el mètode més òptim i segur per proporcionar aplicacions als usuaris basats en les compatibilitats de cada dispositiu, permisos dels usuaris, estat de la xarxa, estat de la connexió i perfil de seguretat. Les aplicacions poden treballar-se de manera offline, o córrer des del datacenter i ser entregades mitjançant un protocol d’alta velocitat quan l’usuari està online. Les aplicacions estan disponibles  per als usuaris a través d’una plataforma personalitzable i fàcil d’utilitzar, disponible 24×7.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Qualsevol dispositiu, qualsevol lloc’ link=” linktarget=” icon=’ue8b1′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-9sof3t’]
Podem virtualitzar les aplicacions i proporcionar als usuaris accés segur al seu software i dades corporatives, des de tot tipus de dispositiu o sistema operatiu -un ordinador de sobretaula, un Mac, Thin Clients, o dispositius mòbils com iPhone, iPad, Windows Mobile o Android.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Experiència d’alta definició’ link=” linktarget=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-7e5x6x’]
Les aplicacions virtuals es proporcionen a través d’alta disponibilitat i alta definició. La tecnologia HDX proporciona una experiència ràpida, d’avançat rendiment gràfic i bon rendiment multimèdia, independentment de les capacitats del dispositiu utilitzat. Els usuaris s’asseguren una experiència sense fissures, sense temps d’inactivitat i major productivitat global.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Disseny segur’ link=” linktarget=” icon=’ue824′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-5afsrd’]
La tecnologia XenApp de Citrix és l’arquitectura més segura per proporcionar aplicacions, ja que centralitza el lliurament. Guarda tota la informació al datacenter, i únicament transmet les actualitzacions de pantalla, els clicks del ratolí i les pulsacions del teclat. Podem també definir els accessos a les aplicacions, imprimir, definir polítiques d’emmagatzematge i grups d’usuaris, que garanteixen que la informació segueixi segura.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Una única instància’ link=” linktarget=” icon=’ue891′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-ho0q1′]
Gràcies a la virtualització de les aplicacions de Citrix, eliminem la necessitat d’instal·lar o administrar aplicacions als dispositius finals. L’arquitectura centralitzada permet emmagatzemar, mantenir i actualitzar aplicacions centralitzats al datacenter i lliurar-les a la carta als usuaris. Això simplifica l’administració, evita conflictes entre aplicacions, fa que sigui fàcil per a proporcionar actualitzacions en temps real i redueix significativament els requisits de modificacions i actualitzacions.
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Escalabilitat empresarial’ link=” linktarget=” icon=’ue8c7′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2rq715′]
XenApp està provat per suportar més de 100.000 usuaris, escalar-se més enllà de 1.000 servidors en una sola aplicació i garantir 99,999% de disponibilitat de l’aplicació. La monitorització i automatització d’eines permet una resposta ràpida a les necessitats del negoci i dels usuaris.
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres publicacions que et poden interessar