El 86% de las empresas que confían en el Cloud están satisfechas

Cisco i Intel han realitzat un estudi per analitzar l’impacte del cloud en el model de consum de les TI. Revelen 06:00 conclusions perquè els proveïdors de serveis cloud i els departaments de TI s’adaptin a aquest nou escenari.

[av_testimonials style=’grid’ columns=’1′ interval=’5′ av_uid=’av-5wjt3j’]
[av_testimonial_single src=’2768′ attachment=” name=’Simón Viñals’ subtitle=’Director de Tecnologia per al Sector Públic d’Intel Iberia.’ link=” linktext=” av_uid=’av-3tmu1r’]
Com destaca l’estudi , els avantatges del cloud són múltiples i podríem resumir-los en flexibilitat, ràpid processament, accés remot, disponibilitat i estalvi de costos.
[/av_testimonial_single]
[/av_testimoniales]
Mitjançant enquestes a 4.226 responsables de TI pertanyents a empreses mitjanes i grans de 18 sectors ubicades en nou països ( Alemanya, Brasil, Canadà, Xina, Estats Units, Índia, Mèxic, Regne Unit i Rússia ), aquest estudi analitza l’estat actual i futur d’aquest innovador model tecnològic i de negoci, i aquestes són sis de les seves conclusions més importants :
 
[av_dropcap2 color=”default”]1[/av_dropcap2] Els beneficis del cloud superen àmpliament els seus desavantatges. Malgrat les seves barreres – principalment la preocupació per la seguretat i la major complexitat – vuit de cada deu responsables de TI consultats a escala global creuen que el cloud impacta positivament en les seves organitzacions en les diferents etapes del cicle de consum de TI ( planificació , inversió , desplegament , operació i gestió ) .
 
[av_dropcap2 color=”default”]2[/av_dropcap2] La inversió en cloud continua augmentant. Ja es tracti d’entorns cloud públics , privats o híbrids , la inversió en núvol ja suposa el 23% del pressupost de TI dels enquestats , que preveuen que augmenti al 27 % en els propers tres anys (a Europa , aquestes xifres se situen en el 19% i 24% , respectivament ) . El cloud privat és el model més predominant , afectant un 45 % de les organitzacions consultades .
 
[av_dropcap2 color=”default”]3[/av_dropcap2] Poder transformador i rendibilitat. La visió del cloud difereix entre els mercats emergents i els països avançats . Els primers – com el Brasil , la Xina , l’Índia o Mèxic – consideren el cloud com un element principalment transformador i capaç de millorar la productivitat del negoci , mentre que el primer impulsor per adoptar el cloud en països com els Estats Units , Canadà, Regne Unit o Alemanya és el seu potencial d’estalvi de costos .
 
[av_dropcap2 color=”default”]4[/av_dropcap2] Alta satisfacció amb els proveïdors, però també altes expectatives. El 86 % dels responsables de TI consultats que es recolzen en proveïdors cloud estan satisfets amb el servei rebut , però també són molt exigents en les seves demandes : sòlids mecanismes de seguretat , capacitat de personalització i garanties mitjançant Acords de Nivell de Servei ( SLA ) constitueixen els principals factors citats per optar pels proveïdors cloud .
 
[av_dropcap2 color=”default”]5[/av_dropcap2] Barreres per al cloud. La major barrera per a l’adopció del cloud continua sent la preocupació per la seguretat , seguida per la complexitat de gestió i la falta d’integració i interoperabilitat entre sistemes interns i els de proveïdors externs .
 
[av_dropcap2 color=”default”]6[/av_dropcap2] Necessitat de col·laboració entre el departament de TI i les línies de negoci. Els departaments de TI han d’adoptar una aproximació personalitzada capaç de resoldre els reptes concrets de l’organització , pel que resulta fonamental la col · laboració amb altres línies de negoci -finances , vendes , recursos humans … – el pressupost també contribueix a l’adopció de TI a un 44 per cent de les companyies consultades . El 76 % dels directors de TI consideren seu departament cada vegada més com ‘ orquestrador ‘ de serveis interns i externs per a les diferents divisions de negoci , a més de proporcionar seguretat i suport tècnic .
 
“Com a element clau en l’accés i consum dels recursos de TI i de les aplicacions de negoci , el cloud resulta fonamental en la nova era de l’Internet of Everything , marcada pels milers de milions de connexions entre persones , processos , dades i objectes ” , apunta Luis Palacios , director de Data Center i Virtualització a Cisco Espanya . “L’estudi revela importants conclusions per adaptar-se a aquest canviant escenari , tenint en compte factors essencials com la seguretat , la capacitat de personalització , la disponibilitat i la necessària col · laboració amb les diferents línies de negoci”, continua .
[av_notification title=” color=’blue’ border=” custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’normal’ icon_select=’yes’ icon=’ue822′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2e29mn’]
Article original de Computing.es
[/av_notification]

Compartir en twitter
Compartir en linkedin
Compartir en facebook
Compartir en telegram
Compartir en whatsapp
Compartir en email
Infordisa

Infordisa

Departamento de Marketing

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Últimas publicaciones:
Publicaciones relacionadas: