El 86% de les empreses que confien amb el Cloud estan satisfetes

Cisco i Intel han realitzat un estudi per analitzar l’impacte del cloud en el model de consum de les TI. Revelen 06:00 conclusions perquè els proveïdors de serveis cloud i els departaments de TI s’adaptin a aquest nou escenari.

[av_testimonials style=’grid’ columns=’1′ interval=’5′ av_uid=’av-5wjt3j’]
[av_testimonial_single src=’2768′ attachment=” name=’Simón Viñals’ subtitle=’Director de Tecnologia per al Sector Públic d’Intel Iberia.’ link=” linktext=” av_uid=’av-3tmu1r’]
Com destaca l’estudi , els avantatges del cloud són múltiples i podríem resumir-los en flexibilitat, ràpid processament, accés remot, disponibilitat i estalvi de costos.
[/av_testimonial_single]
[/av_testimonials]
Mitjançant enquestes a 4.226 responsables de TI pertanyents a empreses mitjanes i grans de 18 sectors ubicades en nou països ( Alemanya, Brasil, Canadà, Xina, Estats Units, Índia, Mèxic, Regne Unit i Rússia ), aquest estudi analitza l’estat actual i futur d’aquest innovador model tecnològic i de negoci, i aquestes són sis de les seves conclusions més importants :
 
[av_dropcap2 color=”default”]1[/av_dropcap2] Els beneficis del cloud superen àmpliament els seus desavantatges. Malgrat les seves barreres – principalment la preocupació per la seguretat i la major complexitat – vuit de cada deu responsables de TI consultats a escala global creuen que el cloud impacta positivament en les seves organitzacions en les diferents etapes del cicle de consum de TI ( planificació , inversió , desplegament , operació i gestió ) .
 
[av_dropcap2 color=”default”]2[/av_dropcap2] La inversió en cloud continua augmentant. Ja es tracti d’entorns cloud públics , privats o híbrids , la inversió en núvol ja suposa el 23% del pressupost de TI dels enquestats , que preveuen que augmenti al 27 % en els propers tres anys (a Europa , aquestes xifres se situen en el 19% i 24% , respectivament ) . El cloud privat és el model més predominant , afectant un 45 % de les organitzacions consultades .
 
[av_dropcap2 color=”default”]3[/av_dropcap2] Poder transformador i rendibilitat. La visió del cloud difereix entre els mercats emergents i els països avançats . Els primers – com el Brasil , la Xina , l’Índia o Mèxic – consideren el cloud com un element principalment transformador i capaç de millorar la productivitat del negoci , mentre que el primer impulsor per adoptar el cloud en països com els Estats Units , Canadà, Regne Unit o Alemanya és el seu potencial d’estalvi de costos .
 
[av_dropcap2 color=”default”]4[/av_dropcap2] Alta satisfacció amb els proveïdors, però també altes expectatives. El 86 % dels responsables de TI consultats que es recolzen en proveïdors cloud estan satisfets amb el servei rebut , però també són molt exigents en les seves demandes : sòlids mecanismes de seguretat , capacitat de personalització i garanties mitjançant Acords de Nivell de Servei ( SLA ) constitueixen els principals factors citats per optar pels proveïdors cloud .
 
[av_dropcap2 color=”default”]5[/av_dropcap2] Barreres per al cloud. La major barrera per a l’adopció del cloud continua sent la preocupació per la seguretat , seguida per la complexitat de gestió i la falta d’integració i interoperabilitat entre sistemes interns i els de proveïdors externs .
 
[av_dropcap2 color=”default”]6[/av_dropcap2] Necessitat de col·laboració entre el departament de TI i les línies de negoci. Els departaments de TI han d’adoptar una aproximació personalitzada capaç de resoldre els reptes concrets de l’organització , pel que resulta fonamental la col · laboració amb altres línies de negoci -finances , vendes , recursos humans … – el pressupost també contribueix a l’adopció de TI a un 44 per cent de les companyies consultades . El 76 % dels directors de TI consideren seu departament cada vegada més com ‘ orquestrador ‘ de serveis interns i externs per a les diferents divisions de negoci , a més de proporcionar seguretat i suport tècnic .
 
“Com a element clau en l’accés i consum dels recursos de TI i de les aplicacions de negoci , el cloud resulta fonamental en la nova era de l’Internet of Everything , marcada pels milers de milions de connexions entre persones , processos , dades i objectes ” , apunta Luis Palacios , director de Data Center i Virtualització a Cisco Espanya . “L’estudi revela importants conclusions per adaptar-se a aquest canviant escenari , tenint en compte factors essencials com la seguretat , la capacitat de personalització , la disponibilitat i la necessària col · laboració amb les diferents línies de negoci”, continua .
[av_notification title=” color=’blue’ border=” custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’normal’ icon_select=’yes’ icon=’ue822′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2e29mn’]
Article original de Computing.es
[/av_notification]

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres publicacions que et poden interessar