Som el teu
departament IT

Un equip complet, expert, al dia, i amb coneixements certificats pels principals fabricants

La missió del servei de suport IT és alliberar a les companyies de la responsabilitat en les tasques de gestió de la infraestructura IT.

Estem convençuts que la millor estratègia per assolir-ho, és derivant a empreses especialitzades com Infordisa la gestió TIC, de manera que puguin beneficiar-se de la professionalitat i expertesa d’un equip amb més de 40 professionals i més de 35 anys d’experiència.

El nostre equip, en continua formació i contacte amb l’entorn empresarial, està plenament capacitat per resoldre sigui quina sigui la incidència que es pugui generar. Un equip tècnic format, repartit en 3 nivells d’acció, i respectant els SLA més exigents, dona resposta diàriament les consultes i incidències que plantegen els nostres clients.

La capacitat de reacció, la prevenció i la pro activitat, son aspectes que guien en tot moment la nostra activitat i articulen els serveis que oferim. Els anys d’experiència ens han ensenyat que aquests tres valors, son la clau per donar cobertura a totes les necessitats d’un entorn TIC.

Els nostres punts forts

Servei tècnic 24×7

Infordisa no ven un servei tècnic, ofereix confiança. Tampoc ven atenció al client, dóna tranquil·litat. Així és el  servei tècnic i atenció al client d’Infordisa: permet oblidar-te de tot l’entorn IT de la teva empresa per centrar-te a treballar en el realment important per a la teva empresa.

Comprar productes sense manteniment o servei tècnic?

T’imagines menjar en un restaurant de prestigi amb un estel Michelin sense cuiner? La cuina preparada amb els millors ingredients, les millors receptes llestes per ser cuinades, però sense la persona al capdavant per portar-les a terme.

Doncs bé, seria una situació molt similar a adquirir el millor software i hardware del mercat sense un tècnic especialista llest per solucionar les incidències quan sorgeixen. No té sentit, veritat?

Servei tècnic a la teva disposició

El servei tècnic de Infordisa ofereix una solució completa a totes les necessitats i incidències IT que pugui tenir la teva empresa, des de configurar una impressora, a un datacenter d’última generació, passant per cloud, programari, maquinari… i el manteniment i resolució de tots els problemes tècnics derivats dels mateixos.

Aquest servei, permet a la teva empresa oblidar-se de totes les necessitats i incidències IT, ja que Infordisa s’encarrega de tot.

Com donem el suport?

Com comencem?

1.

Anàlisi inicial / Identificació

Comprovem l’estat de la infraestructura, fem inventari dels equips i formem als usuaris.

2.

Ordenació / Hardening

Garantim l’estabilitat del sistema mitjançant l’aplicació del llibre d’estil d’Infordisa.

3.

Millora continuada

Periòdicament apliquem revisions del sistema, repetint inventaris i comprovant els resultats dels indicadors de servei.

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i t’informarem sobre els nostres serveis gestionats

Contacta amb nosaltres