Suport onsite

Cobertura de suport tècnic especialista en l’entorn corporatiu

Externalitzar el servei de suport és una activitat estratègica que passa per recolzar-se amb un partner extern que se sumi a la cadena de valor de l’empresa.

Aquesta incorporació ha de ser natural i mimetitzada amb els valors i missió de l’empresa, aconseguint que el personal se senti un integrant i comparteixi la visió. Per aquest motiu, plantegem solucions d’outsourcing que assoleixen aquests objectius mitjançant la formació i dedicació de personal dedicat a l’entorn dels nostres clients.

En funció de cada necessitat, treballem diferents plantejaments de suport que assumeixen un protagonisme diferent. Des de la tutoria tècnica al personal intern, passant pel suport onsite fins la gestió integral de la contractació de personal qualificat.

Els nostres punts forts

Com treballem?

1.

Anàlisi de les necessitats

Volem conèixer l’empresa i els seus objectius, per actuar com una part compromesa en aquesta visió. Elaborem un perfil ideal i quantifiquem les necessitats tècniques.

2.

Assignació de Team manager

Assignem un responsable de projecte que lidera la selecció i gestió del projecte, actuant com a representant de les necessitats i transmetent la visió de la companyia.

3.

Revisió dels resultats

Monitoritzem i avaluem els resultats de cada projecte per comprovar-ne l’eficàcia i la participació en l’evolució positiva del nostre client.

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i t’informarem sobre els nostres serveis gestionats

Contacta amb nosaltres