Solució completa

Podem ser el seu únic proveïdor en TIC

Infordisa li oferim un ampli ventall de possibilitats i solucions en el camp de les TIC per tal que vostè pugui centrar totes les seves necessitats en un sol proveïdor. D’aquesta manera, millorem la cohesió de totes les solucions i en generem un comú fiable, consistent i un èxit assegurat. Els nostres clients i més de 30 anys d’experiència així ho demostren.

Tècnics qualificats

Certificats pels fabricants amb els que treballem

Estem certificats per tots els fabricants amb els que treballem com són per exemple Microsoft, HP, Cisco, VMware, Citrix o Sage. Els nostres tècnics són especialistes que estan en constant estudi i investigació de les possibilitats que ofereixen els fabricants. Aquesta actitud és la que ens fa avançar i seguir els nous corrents tecnològics.

Financiació a mida

Li oferim solucions de pagament a mida

Podem oferir-li múltiples possibilitats de pagament i financiació a mida per ajustar-nos a tot tipus de pressupost. Estem convençuts de l’èxit dels nostres serveis i productes, és per això que podem oferir proves gratuïtes on es demostra la fiabilitat i èxit de cada una de les solucions. Vol demanar una prova sense compromís? Contacti amb nosaltres.

Dedicació i passió

Defineixen la nostra manera de treballar

30 anys en un mercat tant competitiu i canviant, només són possibles quan la gent que ho fa possible s’hi dedica i té passió pel que fa. La passió per aquest sector, és el motor que ens mou, i la necessitat d’aprendre i investigar, és el que ens ajuda a ser millors dia a dia. Treballem plegats i estarà convençut d’haver escollit la millor opció.