Benvingut/da a Infordisa

Solucions tecnològiques des de 1986

Infordisa sempre ha acompanyat a les empreses en la seva transformació digital a través de totes les necessitats tecnològiques imaginables. Des dels primers softwares artesanals fins a la més avançada tecnologia, hem enfocat la nostra missió en el suport i assessorament a les empreses del territori.

Ara, amb la segona generació a la direcció, volem potenciar encara més aquest enfoc cap al servei, treballant de valent per defensar els valors de confiança, professionalitat, seguretat i proximitat que sempre hem defensat.

Afrontem aquesta visió amb determinació, conscients de l’enorme complexitat que suposa el futur de la tecnologia, i permanentment il·lusionats per seguir trobant les solucions als reptes que se’ns presentin.

Els propers passos seran apassionants, ens acompanyes?

Jordi Ferrando Lavila
CEO

Solució completa

Podem ser el seu únic proveïdor en TIC

A Infordisa li oferim un ampli ventall de possibilitats i solucions en el camp de les TIC per tal que vostè pugui centrar totes les seves necessitats en un sol proveïdor. D’aquesta manera, millorem la cohesió de totes les solucions i en generem un comú fiable, consistent i un èxit assegurat. Els nostres clients i més de 30 anys d’experiència així ho demostren.

Tècnics qualificats

Certificats pels fabricants amb els que treballem

Estem certificats per tots els fabricants amb els que treballem com són per exemple Microsoft, HP, Cisco, VMware, Citrix o Sage. Els nostres tècnics són especialistes que estan en constant estudi i investigació de les possibilitats que ofereixen els fabricants. Aquesta actitud és la que ens fa avançar i seguir els nous corrents tecnològics.

Financiació a mida

Li oferim solucions de pagament a mida

Podem oferir-li múltiples possibilitats de pagament i financiació a mida per ajustar-nos a tot tipus de pressupost. Estem convençuts de l’èxit dels nostres serveis i productes, és per això que podem oferir proves gratuïtes on es demostra la fiabilitat i èxit de cada una de les solucions. Vol demanar una prova sense compromís? Contacti amb nosaltres.

Dedicació i passió

Defineixen la nostra manera de treballar

Més de 30 anys en un mercat tant competitiu i canviant, només són possibles quan la gent que ho fa possible s’hi dedica i té passió pel que fa. La passió per aquest sector, és el motor que ens mou, i la necessitat d’aprendre i investigar, és el que ens ajuda a ser millors dia a dia. Treballem plegats i estarà convençut d’haver escollit la millor opció.

Certificació ISO 9001, 14001 i 27001

Infordisa disposa de les certificacions ISO 9001, 14001 i 27001.  Som també una empresa compromesa amb la qualitat i el medi ambient, i que evidencia l’aposta per la excel·lència que sempre ens ha motivat. Aquest és un camí llarg i obligat per tots aquells que com nosaltres, posem els valors de seguretat i confiança per davant, convertint-los en la guia per seguir evolucionant.

Obtenir aquestes certificacions representa un reconeixement al compromís per la qualitat, la qual cosa és clau per garantir la satisfacció dels nostres clients i millorar dia a dia.

Certificació ENS

Infordisa disposa de la certificació de conformitat amb l’ENS amb categoria mitja. 

Aquesta certificació valida els sistemes d’informació d’Infordisa que donen suport als serveis de:

Empresa registrada

Consultoria per a l'adequació de l'ENS

Des de l'any 2020 donant serveis a:
Gran empresa (>250 empleats), Mitjana empresa (50-249 empleats), Petita empresa (10-49 empleats) i Micropime (1-9 empleats)

Implementació de Seguretat Perimetral (Sophos) i Endpoint (ESET)

Des de l'any 2020 donant serveis a:
Mitjana empresa (50-249 empleats), Petita empresa (10-49 empleats) i Micropime (1-9 empleats)

Sophos Firewall

Serveis de Formació i conscienciació en matèria de seguretat

Des de l'any 2020 donant serveis a:
Gran empresa (>250 empleats), Mitjana empresa (50-249 empleats), Petita empresa (10-49 empleats) i Micropime (1-9 empleats)

Kit de Conscienciació

Membre de

Digital Catalonia Alliance (DCA)

La DCA-Ciberseguretat és la comunitat de la Digital Catalonia Alliance que integra empreses, centres de recerca, administracions i altres entitats que desenvolupen, integren, implementen o ofereixen solucions tecnològiques basades en el sector de la ciberseguretat.

Membres del Clúster TIC

Fundat al 1986
0 anys

Amb una evolució imparable

Treballadors
+ 0

Una plantilla especialista i focalitzada en el servei al client

Usuaris amb suport
+ 0 k

Actuem com a departament IT extern per a més de 3.000 usuaris

Satisfacció SAT
0 /10

Valoració real basada en les puntuacions de milers d’assistències tècniques a clients

Els millors partners confien en nosaltres