Les nostres solucions en gestió empresarial

Des dels inicis, sempre hem tingut les solucions de gestió empresarial com a una part fonamental de la nostra proposta de valor, entenent que són aquestes eines les que articulen l’activitat productiva de les empreses i esdevenen una part neuràlgica a gestionar.

Amb solucions com Sage o Corus, aconseguim participar en la transformació digital de les empreses aplicant les eines més adients que ajuden a automatitzar i millorar els seus processos de negoci.

Beneficis de les nostres solucions

La utilització de solucions estàndards permet beneficiar-se d’enormes inversions compartides amb tots els clients de les solucions. A més, evita la contractació de diferents solucions ja que integra de manera unificada i centralitzada a les àrees de gestió, comptable, recursos humans, producció o logística entre d’altres.

Organitzar la informació en una sola aplicació, homogeneïtza el llenguatge a nivell empresarial i fa molt més fluida la comunicació i col·laboració de tots els treballadors que participen en el procés de negoci.

La informació és poder, sempre i quan aquesta estigui ben organitzada i classificada. La utilització d’eines de gestió empresarial permet una lectura unificada de les dades i la millor visió general possible per prendre correctament les decisions estratègiques de l’empresa.

Eines com el CRM assegura el control i anàlisi sobre l’acció comercial que es realitza sobre els clients. Solucions d’aquestes característiques permeten que el seguiment comercial i postvenda sigui excel·lent i això es tradueixi en una millor experiència corporativa.

Gràcies a solucions verticals integrades, la transformació digital dels processos de producció deixa de ser un escull per moltes empreses. Permet reduir els excedents, ajustar-se a la demanda, millorar els terminis d’entrega i planificar degudament la producció.

La correcta gestió de magatzems i stocks permet assegurar la correcta optimització dels espais, assolir una total traçabilitat dels productes i reduir les despeses produïdes per errors operatius o l’excés de paper per controlar la gestió.

La inversió en eines de gestió empresarial assegura l’optimització dels processos i en conseqüència la millora del rendiment empresarial. Això es tradueix en millors resultats empresarials i més seguretat en les decisions de futur.

Perquè Infordisa?

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i t’informarem sobre el software de gestió empresarial

Contacta amb nosaltres