Sage 200 ERP

El millor programa de gestió empresarial

Per a empreses de fins a 200 empleats.

Demana una demostració

Gestió empresarial completa i eficaç

L’ERP Sage 200 és possiblement el programa de gestió empresarial més complet i eficaç que puguis trobar al mercat. Un programa que et permetrà tenir connectades totes les àrees de treball del teu negoci d’una manera còmoda i senzilla, optimitzant els recursos i guanyant temps per fer aquest salt de qualitat que el teu negoci necessita i créixer en el futur.

Enfocat especialment a petites i mitjanes empreses de fins a 200 empleats, és la millor solució integral de control i gestió per al teu negoci. Equipat amb diferents mòduls de comptabilitat i finances, compres i vendes, gestió de magatzem i fabricació, CRM, gestió laboral i recursos humans i molts més, podràs controlar totes les àrees empresarials a través d’un sol programa.

Què és Sage 200 ERP i per a què s’utilitza?

El Sage 200 ERP es mostra com el sistema més eficaç per a la gestió global de tot tipus de PIMES, independentment del sector d’activitat al qual pertanyen. Un software estàndard, modular i totalment adaptable a les necessitats del teu negoci, sempre amb vista a ajudar-te a millorar i a créixer en el futur.

De fàcil instal·lació, et permetrà gestionar i controlar totes les àrees de la teva empresa d’una manera ràpida i senzilla, i és que si per alguna cosa destaca el Sage 200 és pel seu disseny senzill i intuïtiu, que et permetrà posar-lo en marxa en un temps rècord i treure-li el màxim partit a totes les funcionalitats.

Incorpora a més una sèrie de funcionalitats d’alta productivitat que oferiran una solució única a la teva PIME, com la integració amb MS-Office, possibilitat de descarregar i integrar de manera automàtica tot tipus de dades bancàries, millora de connectivitat amb la plataforma API o accés a botiga electrònica entre d’altres.

Podràs personalitzar al teu gust i a les necessitats de la teva empresa, traient-li el màxim rendiment i aprofitant totes les seves funcionalitats sense necessitat de tenir coneixements de programació i sense haver de preocupar-te pel manteniment.

Sage 200, el millor ERP del mercat

El Sage ERP 200 es mostra com el millor programa ERP del mercat, i ho és per moltes raons. A més cal destacar que és un software que t’ofereix la garantia de seguretat d’una empresa tan prestigiosa com Sage, una cosa molt important per garantir en tot moment la integritat del programa de gestió empresarial.

Disposa de diferents mòduls de gestió que et permetran controlar totes les àrees del teu negoci, podent dur a terme solucions a mesura que cobriran totes les necessitats que puguin sorgir en el dia a dia de la teva empresa.

Mòduls de gestió

Mòdul de Control de Finances

Treballem amb els principals llenguatges i frameworks de programació del mercat.

Mòdul de Gestió Comercial

Gestionaràs de manera eficaç tot el cicle de compres i vendes, accedint a tota la informació que necessitis en temps real.

Mòdul de Gestió de Producció

Un mòdul amb el qual podràs controlar els nivells de producció del teu negoci d’una manera realment eficaç.

Mòdul de Gestió de Projectes

Podràs controlar la planificació de tots els projectes que es duguin a terme en la teva empresa. Et permetrà desenvolupar pressupostos perfectament detallats i seguir la facturació de cada un dels teus clients.

Mòdul de Gestió de Magatzem i Fabricació

Amb el Sage200 podràs gestionar el magatzem i els processos de fabricació, coneixent en tot moment les existències disponibles.

Mòdul CRM

Amb el mòdul CRM podràs millorar les relacions amb els teus clients, tant com els que ja ho estan com els que hauran d’arribar en el futur. Et permetrà accedir a tota la informació o a qualsevol interacció que hagis mantingut amb cada un d’ells, el que et farà reduir els temps de respostes i dur a terme estratègies de màrqueting específiques molt més eficaces.

Mòdul Business Intelligence

El Business Intelligence et permetrà tenir una visió molt més completa de totes les àrees de la teva empresa, el que t’ajudarà a prendre les decisions més encertades en cada moment.

Mòdul de Solucions Connectades

Les solucions connectades t’ofereixen l’oportunitat d’ampliar i millorar la teva gestió empresarial a través d’un mòdul integrat.

Mòdul Laboral i de Gestió d’Empleats

Disposa d’un mòdul específic per encarregar-te de la gestió laboral i de tot el cicle d’empleats.