Backup Veeam Cloud Connect

Backup segur i ràpid
al cloud

Tecnologia Veeam B&R per còpies assequibles i segures al núvol.

30 dies de prova

Contractació per VM, activació immediata i espai il·limitat

Avantatges

Protecció contra ransomware

Backup a prova de bales, completament immutable i ubicat en un repositori Linux reforçat (hardened)

Qualsevol càrrega de treball

Còpies de dades cloud (Azure, Google), entorns virtuals (VMware, Hyper-V, Nutanix), suports físics (Windows, Linux, Mac) i aplicacions (Microsoft, Oracle, SAP)

Monitorització

Controlem de manera permanent la correcta execució de les còpies i resolem immediatament les incidències que puguin produïr-se.

DRaaS per major resiliència

Realitza failover del lloc, total o parcial, a una ubicació DR remota des de qualsevol lloc i amb pocs clics des del portal web

Solució de backup cloud integrada

Veeam Cloud Connect facilita i simplifica la generació de backups i rèpliques off-site al nostre datacenter tier IV sense el cost de gestionar una segona infraestructura. És tant senzill com escollir el perfil Infordisa i dirigir les tasques de backup o rèplica al cloud amb uns senzills passos. No requereix una consola independent i les dades es processen completament xifrades en tot moment. Els backups segueixen mantenint el mateix nivell de seguretat que tindrien en un entorn off-site privat, de manera que s’aconsegueix que totes les dades es mantinguin protegits i recuperables.

Amb Veeam Cloud Connect ja no hi ha necessitat de mantenir complexes sistemes de backup tradicionals o atendre constantment la correcta execució de les tasques. No cal tampoc haver de fer front a despeses d’inversió inicials per a un segon repositori de backup. Infordisa com a VCSP gestiona el sistema i aporta valor a través de la monitorització activa, proporciona un repositori amb les més altes garanties, facilita la contractació i aporta productivitat i valor a la solució.

Fidels a la norma

La norma 3-2-1+1 busca l’equilibri més òptim entre la seguretat i la inversió

1

còpia off-line

Amb Insider Protection es manté còpia dels fitxers de backup eliminats durant N dies per protegir les dades davant possibles atacs.

de reducció de riscos en la pèrdua de dades pels clients de Veeam Cloud Data Management
0 %
de les empreses confirmen haver patit ciberatacs
0 %
dels responsables IT identifiquen el backup i la recuperació com a reptes en la implantació de TI híbida
0 %
més d’eficiència en la gestió de la protecció d’informació amb Veeam
0 %