Sophos Firewall

Visibilitat, protecció i rendiment per les xarxes més exigents

Firewalls Sophos amb arquitectura Xstream per oferir alts nivells de visibilitat, protecció i rendiment

Demana una demostració

Firewall hardware, cloud o virtual

Avantatges

Sophos Central

Sophos Central és un panell de gestió global per controlar i monitoritzar no només els firewalls sinó tot el ventall de solucions que ofereix Sophos.

Seguretat sincronitzada

Sincronització entre firewall i endpoints, aportant visibilitat completa del tràfic de la xarxa i identificació de l’usuari o origen d’una infecció, així com limitació d’accessos per evitar contagis.

Protecció robusta

Protecció integral d’última generació creada per exposar riscos ocults, bloquejar amenaces conegudes i desconegudes i respondre automàticament als incidents.

Multi Deployment

Instal·la i gestiona Sophos Firewall sobre hardware Sophos, sobre infraestructura cloud AWS o Azure, sobre arquitectures VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V i KVM, o sobre el teu dispositiu Intel.

Visibilitat, protecció i rendiment

Sophos Firewall ofereix una protecció i un rendiment potents, la millor visibilitat i gestió, i una flexibilitat de xarxa inigualable. S’integra amb els endpoints de Sophos Intercept X per permetre la detecció i resposta d’amenaces de seguretat sincronitzada, a més es gestiona des de Sophos Central juntament amb la resta de productes de Sophos.

Sophos Firewall és el millor tallafoc per a petites, mitjanes i grans empreses que volen una millor protecció i rendiment, una millor visibilitat de l’activitat de la xarxa, una experiència de gestió més senzilla o una connectivitat i una xarxa més flexibles per cobrir treballadors i ubicacions remotes. Sophos Firewall ofereix el millor valor per a un tallafoc de nova generació amb gestió central gratuïta, integració sense fil gratuïta, informes gratuïts locals i cloud, VPN d’accés remot il·limitat i molt més.

Mòduls per tots els escenaris

Base Firewall

La llicència Sophos Base Firewall inclou l'arquitectura Xstream, networking, wireless, SD-WAN, VPN i informes.

Network Protection

Tota la protecció que necessites per aturar atacs sofisticats i amenaces avançades alhora que proporciones accés segur a la xarxa a aquells de confiança.

Web Protection

Visibilitat i control inigualables sobre tota l'activitat web i de les aplicacions dels usuaris.

Zero-Day Protection

Les tècniques d'anàlisi de fitxers estàtiques i dinàmiques basades en IA es combinen per aportar una intel·ligència d'amenaces sense precedents al firewall i identificar i bloquejar de manera efectiva el ransomware i d’altres amenaces conegudes o desconegudes.

Central Orchestration

Orquestració VPN gestionada al núvol de Sophos Central, informes de tallafoc i integració MTR/XDR.

Email Protection

Consolida la protecció de correu electrònic amb anti-spam, DLP i xifratge. Recomanem Sophos Central Email Advanced per obtenir la millor solució de protecció de correu electrònic basada en núvol.

dels usuaris creu que no te prou formació sobre seguretat informàtica
0 %
de les pèrdues d’informació son per errors humans
0 %
dels usuaris utilitzen 2 o 3 contrasenyes per tots els serveis
0 %
dels usuaris utilitzen la contrasenya del correu a altres serveis
0 %