Solucions empresarials
al núvol

Serveis i aplicacions al cloud públic de la mà d’InCloud o Azure, escalables i sempre disponible

El Cloud ha vingut per quedar-se. Gràcies a la seva adaptabilitat i estabilitat, qualsevol negoci sigui quines siguin les seves necessitats, obtindrà multitud de noves possibilitats que l’ajudaran a multiplicar la seva productivitat i eficiència.

Amb els serveis cloud d’Infordisa, s’ha acabat preocupar-se de les problemàtiques típiques d’infraestructures locals. Gràcies a la contractació modular i la metodologia DevOps, l’entrega de serveis i aplicacions és pràcticament immediata, la qual cosa suposa l’accés per a qualsevol entorn TI a infinitat de tecnologies i possibilitats que fins fa poc eren només accessibles per grans pressupostos.

La protecció de la informació i el compliment de la normativa RGPD és una necessitat i un compromís tant per tots els nostres col·laboradors com per nosaltres, sent conscients que aquest compromís és el que dona validesa i fiabilitat a la proposta Cloud.

Beneficis de les nostres solucions

Escalabilitat i facilitat de migració en qualsevol moment. Accés a infinitat de recursos presentats de manera ràpida i àgil.

Aporta elasticitat a l’entorn TI permetent càrregues de treball puntuals o estacionals minimitzant les despeses d’adaptació.

Disposem d’infraestructura privada amb les més alts nivells de seguretat que ens aporten competitivitat i personalització completa.

Accés a tota la informació amb independència de la ubicació o el dispositiu utilitzat, de manera segura i immediata.

Alta disponibilitat de la infraestructura, còpia de seguretat permanent i garantida, i accés segur des de qualsevol ubicació.

Les despeses van alineades amb les necessitats del negoci i s’adapten en tot moment a la situació.

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i t’informarem sobre les nostres solucions cloud

Contacta amb nosaltres