Microsoft 365

Tots un conjunt de solucions enfocades a treure el màxim profit de la suite de productes de Microsoft 365

Microsoft 365 (anteriorment conegut com Office 365) és la solució ofimàtica més completa del mercat, anant més enllà de la tradicional suite de productes (Word, Excel, PowerPoint i Outlook) i presentant un enorme proposta de productes complementaris per fer front a totes les necessitats de les empreses.

L’explotació de tot aquest paquet de solucions aporta multitud de possibilitats així com un enorme increment de la productivitat, comunicació i eficiencia a les organitzacions que ho utilitzen. Gràcies a la suite Office, podem fer front a les necessitats ofimàtiques més bàsiques. Amb Exchange Online disposem dels avantatges del correu corporatiu amb un mínim de 50Gb sense dependència d’infraestructures físiques. Amb Microsoft Teams la comunicació i col·laboració empresarial canvia el seu paradigma i incrementa la seva productivitat. Gràcies a les solucions de seguretat, l’emmagatzematge i us de la informació està totalment protegit contra atacs.

Aquestes son entre altres, algunes de les propostes de la solució, però contínuament apareixen noves possibilitats que exploren noves vies de productivitat. Descobreix-les sol·licitant una demostració de 30 dies.

Vols provar Microsoft 365?

Perquè passar a Microsoft 365?

Combinació lliure entre tipus de llicència i productes, amb pagament mensual sense compromís i proves gratuïtes de 30 dies.

Disponibilitat d’us per a dispositius mòbils, web o equips informàtics. Sempre disponible i amb informació accessible de manera permanent.

Comunicació interna i externa a la organització eficient i en una sola ubicació. Videoconferències, missatgeria instantània, col·laboració entre equips i molt més.

Gestió estricta de la normativa i seguretat administrada de dispositius, accessos, informació, usuaris i aplicacions.

Reuneix-te, xateja, truca i col·labora en un únic lloc

Microsoft 365 no ofereix servei de backup per als seus productes

Per això Veeam ofereix solucions per protegir i gestionar totes les seves dades, incloent aplicacions SaaS com Office 365, perquè estigui protegit davant l’esborrat accidental, amenaces de seguretat, bretxes en les polítiques de retenció i moltes altres.

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i t’informarem sobre les nostres solucions cloud

Contacta amb nosaltres