Mobility Live SGA

Gestió de magatzems, integrat amb Sage 200

Solució SGA que permet la gestió en temps real dels magatzems.

Demana una demostració

Software de Gestió de magatzems

SGA Mobility Live és una eina desenvolupada per a treballar amb SAGE.

Una solució SGA que permet la gestió en temps real de magatzems caòtics o amb multiubicació aconseguint una completa optimització dels recursos. Realitza totes les operacions necessàries del magatzem mitjançant dispositius mòbils, integrant la informació en temps real amb les solucions de Sage.

Qui ho necessita?

Qualsevol empresa que fabriqui, emmagatzemi i distribueixi productes. Els sectors més sensibles són els que gestionen productes peribles i que estan obligats a portar una traçabilitat en temps real com el sector agroalimentari i productes farmacèutics, químics i veterinària

Converteix la teva cadena logística en un avantatge competitiu

Sage Mobility Live SGA és un software per a la gestió del magatzem que us ajudarà a simplificar i optimitzar tots els processos logístics de l’empresa. D’aquesta manera podràs reduir errors i ser més productiu, convertint així la cadena logística de l’empresa en un avantatge competitiu.

Millora el servei al client

Mobility live SGA facilita, entre altres operacions, la preparació de les comandes. Amb la seva utilització s’aconsegueix reduir els temps de preparació, facilitar la feina als operaris i reduir al mínim els errors. En eliminar els errors, augmenta considerablement la satisfacció i experiència de compra del client.