Un servei professional crea solucions professionals

30 anys fent realitat les instal·lacions de sistemes més exigents

El departament de sistemes ha sigut des dels inicis, un dels principals puntals d’Infordisa. El nostre departament de sistemes està dotat de professionals certificats, que estan en tot moment recolzats pels fabricants als que representem.

Treballant amb Infordisa, aconseguirà experiència, un equip humà inigualable i en conseqüència, uns resultats professionals, que durant anys, han deixat a centenars de clients satisfets. És hora de passar a un nou nivell i deixar-se ajudar per la seva millor opció.

 • Certificacions

  Estem certificats pels principals fabricants, que ens autoritzen i faciliten les eines per ser més competitius que els nostres competidors.

 • Experiència

  30 anys al sector de la informàtica ens donen una experiència i punt de vista únics, i ens aporten credibilitat i eficàcia.

 • Virtualització

  La virtualització és la pedra angular dels sistemes i el seu bon govern. Amb ella aconseguim l’optimització dels recursos i la millora del servei.

 • Monitorització

  Monitoritzem l’estat de les instal·lacions dels nostres clients per assegurar un funcionament permanent i l’estabilitat del sistema.

 • Backup com a servei

  Som plenament coneixedors de la crucialitat de les còpies de seguretat, i és per aquest motiu que les plantegem com a servei gestionat.

 • Optimització

  Una bona instal·lació de sistemes es caracteritza per la optimització de recursos i despeses. Aquesta és la nostra màxima.