Software SGA

Un software SGA és un software de Gestió de Magatzems, dissenyat específicament per tractar de controlar, coordinar i optimitzar tot tipus de moviments, processos o operacions que habitualment es donen en un magatzem, de forma automatitzada. Un programa que el seu objectiu és mantenir els valors d’existències dels articles i la seva correcta posició al magatzem, a través del registre de tots els moviments que es produeixin en una base de dades.

Què és un software SGA i per què el necessites?

Un programa SGA és un sistema que automatitzarà el funcionament del teu magatzem en temps real, mitjançant una sèrie de terminals radiofreqüència equipats amb les més avançades tecnologies, que s’encarregaran de registrar totes les operacions realitzades i aconseguir la gestió més eficaç.

Es tracta d’un programari de gestió que et permetrà dur a terme totes les operacions pròpies d’un magatzem (recepció i enviament de mercaderies, etiquetat de productes, ubicació, inventaris…) de manera online, la qual cosa augmentarà el control i garantirà el correcte tractament del mateix.

Amb un programari de gestió SGA augmentaràs la qualitat de la logística, reduiràs els costos de gestió, milloraràs la qualitat i rapidesa dels procediments, incrementaràs la fiabilitat i, en definitiva, gaudiràs d’una major efectivitat en la gestió del teu magatzem.

Per a la correcta gestió, els productes han d’estar identificats amb un codi únic, i representats amb una etiqueta amb el corresponent codi que permeti la lectura automàtica.

De què s’engarrega un software de gestió de magatzems?

Gestió d’emmagatzematge i stock

 • Control de bloqueig de mercaderies, ubicacions i estocs especials.
 • Gestió de moviments interns en el magatzem: trasllat de mercaderies, ordres de transport i ubicació a través del mapa del magatzem.
 • Major aprofitament de l’emmagatzematge.
 • Control de diferències.
 • Seguiment de moviments, operacions i tasques.

Entrada de mercaderies

 • Organització d’emmagatzematge segons la necessitat.
 • Gestió dels molls de descàrrega.
 • Millora de la relació amb proveïdors i transportistes a través de la gestió d’incidències de manera online.
 • Inspecció de mercaderies.
 • Preparació de comandes urgents.
 • Etiquetatge de mercaderies.

Estratègies de subministrament, ubicació i desubicació

 • Gestió de regles.
 • Implantació de regles.
 • Planificació d’entrada de mercaderies.

Preparació de comandes i sortides de mercaderies

 • Planificació i control.
 • Suport i selecció de tècniques de picking.
 • Gestió d’urgència i prioritat.
  Execució d’ordres.

Expedicions

 • Organització de tasques.
 • Planificació i gestió d’equips de treball.

El software SGA es convertirà en un dels millors aliats de la teva empresa. En reforçar el control de totes les operacions del magatzem, t’ajudarà a prendre decisions, millorarà la productivitat i efectivitat de les tasques habituals, minimitzarà els errors i augmentarà la fiabilitat dels clients.

Principals avantatges d’implantar un programa SGA en la teva empresa

En implantar un programa SGA a la teva empresa, la gestió del teu magatzem serà molt més senzilla i eficaç. Els processos es veuran agilitats, i necessitaràs menys temps per a la reubicació de productes, traspassos o agrupació de mercaderies.

Errors habituals en magatzems com l’enviament de mercaderies equivocades s’acabaran, ja que el programari SGA s’encarregarà de verificar que el producte escollit sigui el correcte, en temps real i sense dependre de departaments administratius.

Podràs mantenir el teu magatzem perfectament actualitzat amb el mínim esforç i en temps real, sense necessitat de revisar l’estoc manualment.

Quin és el millor software SGA?

Escollir el millor software de gestió de magatzems del mercat és una tasca complicada, especialment perquè dependrà del tipus de negoci i del model de gestió de cada magatzem. A Infordisa apostem pel software SGA, que ofereix una gestió avançada i de qualitat, i automatitza el funcionament del magatzem de manera òptima.

Per què serveix un programari SGA?

Un software SGA serveix per gestionar en temps real i automatitzar tots els processos que es duguin a terme en un magatzem, independentment de l’origen dels productes i de la seva grandària. Millorarà la productivitat i l’eficàcia, reduint el temps i els costos a l’hora d’executar tasques, i minimitzant els errors gràcies al sistema de verificació que inclouen els SGA.

Com escollir un software SGA?

L’elecció d’un programa SGA dependrà del model de negoci. És indispensable que el software sigui senzill, eficaç i s’adapti a les necessitats del teu negoci, cobrint qualsevol tipus de problema relacionat que pugui aparèixer amb la gestió del magatzem.

La nostra solució SGA

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i t’informarem sobre el software de gestió empresarial

Com podem contactar amb tu?