Copilot celebra el seu primer aniversari amb noves funcions d’edició d’imatges

Aquest 7 de febrer de 2024, Copilot, el chatbot d’intel·ligència artificial de Microsoft, celebra el seu primer aniversari. Durant aquest any, Copilot ha ajudat a milions d’usuaris a ser més productius i creatius, tant a nivell personal com professional.

Per celebrar aquest aniversari, Microsoft ha anunciat noves funcions d’edició d’imatges per a Copilot. Aquestes noves funcions permetran als usuaris:

  • Eliminar objectes no desitjats de les imatges: Amb aquesta funció, els usuaris podran eliminar fàcilment objectes com ara persones, cotxes o cartells no desitjats de les seves fotos.
  • Canviar el fons de les imatges: Els usuaris podran canviar el fons de les seves fotos per un altre més atractiu o per un que s’adapti millor a la seva necessitat.
  • Afegir text i efectes a les imatges: Els usuaris podran afegir text, filtres i altres efectes a les seves fotos per personalitzar-les o per donar-los un toc més creatiu.

Aquestes noves funcions d’edició d’imatges s’afegeixen a les ja existents, com ara la generació de text, la traducció d’idiomes i la redacció de correus electrònics. Amb aquestes noves funcions, Copilot es converteix en una eina encara més poderosa per a tots els usuaris.

Com utilitzar les noves funcions d’edició d’imatges

Per començar a usar les noves funcions d’edició d’imatges, els usuaris només han d’actualitzar l’aplicació Copilot a la última versió. Un cop actualitzada l’aplicació, els usuaris podran trobar les noves funcions a la secció d’edició d’imatges.

Desenvolupament constant de Copilot

Microsoft està compromesa amb el desenvolupament de Copilot i amb la seva evolució constant. L’empresa està treballant en noves funcions que s’aniran afegint a l’aplicació en els propers mesos.

Eina indispensable per a tothom

Copilot és una eina indispensable per a tots els usuaris que vulguin ser més productius i creatius. Amb les seves noves funcions d’edició d’imatges, Copilot es converteix en una eina encara més poderosa que pot ajudar a tots els usuaris a crear contingut visual més atractiu i professional.

En el seu primer aniversari et convidem a provar Copilot avui mateix i a descobrir tot el que pot fer per tu!

Per deixar-vos un exemple ràpid de com pensa la nova Intel·ligència Artificial, la imatge d’aquest post s’ha generat directament amb la simple ordre de “Fes-me un dibuix d’un pastís d’aniversari amb el logo de Copilot” 🎂🏎

Queda clar que per aconseguir bons resultats haurem d’aprendre a “pilotar” correctament 😅

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: