Microsoft reforça la seva aposta per impulsar l’adopció de la IA

En un món cada vegada més digitalitzat, la Intel·ligència Artificial (IA) s’ha convertit en una eina fonamental per impulsar la transformació d’empreses i organitzacions en totes les indústries. Microsoft, un dels gegants tecnològics líders al món, està reforçant el seu compromís amb el canal de distribució per impulsar l’adopció de la IA entre els seus clients. A continuació, explorarem per què aquesta aposta de Microsoft és tan important i com està contribuint a emmotllar el futur de la tecnologia.

Impuls de la Transformació Digital

La IA s'ha convertit en un pilar clau de la transformació digital. Cada vegada més empreses s'estan adonant que l'adopció de solucions d'IA és essencial per mantenir-se competitives al mercat. L'estadística que indica que més del 33% de les empreses espanyoles amb una plantilla de més de 250 empleats ja utilitzen solucions d'IA subratlla aquesta tendència.

Innovació Responsable

Microsoft no només s'està enfocant a impulsar l'adopció de la IA, sinó que també està treballant a desenvolupar-la de manera responsable. Això implica una atenció acurada a l'ètica i la seguretat en l'ús de la tecnologia, així com el compromís de protegir la privacitat i les dades dels usuaris.

Impacte Econòmic i Ocupabilitat

L'adopció de tecnologies com la IA no només té un impacte en les empreses, sinó també en l' economia en general. S'espera que la IA Generativa tingui un impacte econòmic significatiu, amb estimacions que suggereixen un creixement de 4,2 bilions de dòlars en l'economia mundial. A més, la inversió en formació tecnològica està millorant l'ocupabilitat, la qual cosa beneficia la societat en el seu conjunt.

Potencial del Núvol

La IA s'integra de manera natural amb les solucions basades en el núvol, i Microsoft està aprofitant aquest potencial. La pròxima obertura de la Regió Cloud de Centres de Dades a Espanya no només accelerarà l'adopció de tecnologies com la IA, sinó que també contribuirà significativament al PIB espanyol.

Rendibilitat i Creixement dels Partners

Microsoft ha treballat a millorar la rendibilitat dels seus partners, i els resultats parlen per si mateixos. Els partners que desenvolupen els seus propis serveis i solucions per satisfer les necessitats úniques dels clients estan experimentant un creixement i rendibilitat significatius.

En resum, l’aposta de Microsoft per impulsar l’adopció de la IA és un pas fonamental cap a un futur més tecnològic i competitiu. La IA no només està transformant la forma en què fem negocis, sinó que també està generant un impacte econòmic positiu i millorant l’ocupabilitat. Microsoft està liderant aquest canvi, i el seu compromís amb la innovació responsable assegura que la IA s’utilitzi de manera ètica i segura per al benefici de tothom.

Descobreix com adoptar la IA en el teu negoci de forma natural i des de l’inici amb Power BI, una potentíssima eina de Microsoft, capaç d’analitzar i visualitzar dades de manera senzilla, visual i immediata. Pots consultar més informació al nostre blog, pàgina de Power BI o amb el següent formulari:

Contacta amb nosaltres

Imatge de Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: