Calendar

Què és Nimble Storatge?

És un servei d’enllaç que transforma les operacions amb intel·ligència artificial (IA) que prevé i resolt els potencials errors, i optimitza automàticament el rendiment i els recursos de les aplicacions. Evitant l’impacte negatiu en les empreses.

HPE Nimble Storage ofereix al client una experiència líder en la indústria.

A continuació us donem alguns dels motius perquè els clients n’estan satisfets:

 

1

Intel·ligència artificial: HPE Nimble Storage ofereix una anàlisi en què prediu i prevé els problemes abans que passin. Mitjançant l’aprenentatge automàtic avançat de HPE InfoSight, el 86% dels clients abans que s’adonin que tenen un problema ja el tenen resolt. HPE InfoSight elimina les conjectures de la gestió d’emmagatzematge, i indica com poder millorar el seu rendiment, optimitzar els seus recursos i planificar el futur. Amb el seu portal basat en el núvol facilitant el benefici de la seva intel·ligència.

 

2

Suport predictiu amb accés directe a nivell 3:  El suport per capes, que solen ser els model típics, solen tardar molt de temps per resoldre problemes. L’automatització ha permès que HPE Nimble Storage elimini les frustrants i llargues escales eliminant el nivell 1 i 2 i proporcionant directe als experts a nivell 3 de HPE Nimble Storage. Tot això permet tenir un 73% menys de tiquets de suport i un 85% menys de temps dedicat a resoldre tiquets relacionats amb l’emmagatzematge i un 69% més ràpid en resoldre problemes que necessiten un Nivell 3.

 

3

Experiencia sense esforç: HPE Nimble fa que sigui molt fàcil per qualsevol TI comprar, instal·lar, operar i actualitzar. Fins i tot el client pot autoinstalar el sistema en pocs minuts.  Aquesta experiència de l’usuari sense esforç en l’emmagatzematge significa que el client assigna menys recursos i temps a la gestió de HPE Nimbloe Storatge. Això significa que el 79% menys de servei TI. SI es vol dedicar menys temps a la gestió del emmagatzemar i a l’extensió d’incendis, la solució és HPE Nimble Storatge.

 

4

Una inversió preparada pel futur. Amb Timless Storage per HPE Nimble Storatge, es pot gaudir d’una experiència de propietat única, ajudant a eliminar sorpreses i millorant la protecció de la inversió a llarg termini. El programa inclou una garantia de satisfacció, de disponibilitat dels sis nous, una garantia de reducció de dades, software tot inclòs, preus fixes de suport i actualitzacions controlades.

 

5

Escala fàcilment sense interrupcions: Amb HPE Nimble Storatge pots augmentar la capacitat i el rendiment d’un sistema en funcionament independent i sense interrupcions. També es pot escalar horitzontalment fins a 4 Nimble amb mobilitat de volums transparents entre elles, aconseguint un rendiment lineal i un escalat en la capacitat.

 

6

Habilita el núvol híbrid. El teixit flash multicloud d’HPE Nimble Storatge amplia de forma intel·ligent els serveis de dades entre l’emmagatzematge local i el núvol públic d’HPE. Infosight automatitza la gestió de l’emmagatzematge a través d’un sistema operatiu comú i integrat que permet la mobilitat de dades sense problemes entre les instal·lacions físiques i el núvol. Això allibera una varietat de casos d’ús híbrids i multicloud, incloent la migració bidireccional e dades i carregues de treball, DR o Backups rentables al núvol, proves/desenvolupament i anàlisis híbrids, i pipelines DevOps CI/CD ràpids multicloud per a càrregues de treballs entre contenidors.

 

7

Disponibilitat dels sis nous garantits. Esta demostrat que HPE Nimble Storatge te una disponibilitat del 99.9999% en tota la seva base instal·lada i la garantia per cada client i cada array. I que millora amb HPE InfoSight que prevé i prediu els problemes abans que se’n doni conta el client.

 

8

Integritat i durabilitat externa de les dades, sense concessions:  HPE Nimble Storage ofereix RAID de triple paritat com a estàndard amb 0 impacte en el rendiment, el que resulta enormement mes resilient que RAID 5 o 6. HPE Nimble Storage Triple Parity+ RAID pot suportar 3 errades de discs simultanis i proporcionar protecció addicional a traves de la intra-paritat del propi disc. L’arquitectura de nova generació d’HPE Nimble Storage significa que els clients no necessiten escollir entre la resiliència de dades i el rendiment.

 

9

Consumir emmagatzemen com a servei: HPE Nimble Storatge amb HPE GreenLake es un servei gestionat per l’usuari amb un model de pagament per ús i d’aquesta manera permet que l’equip es centri en la innovació. Pot millorar el temps d’obtenció de beneficis per implementar les seves aplicacions i evitar la inversió inicial i l’excés de subministrament, i també alinear fàcilment el fluxe de caixa amb l’ús mentre manté la visibilitat i el control de les seves dades.

 

10

Experiència HCI: HPE Nimble Storatge amb dHCI és una plataforma intel·ligent que descarrega la computació i l’emmagatzematge, a més d’integrar el control hipercovergent per una gestió senzilla. HPE InfoSight i HPE Nimble Storatge dHCI ofereixen a l’empresa la màxima simplicitat en entorns virtualitzats sempre actius i eficiència en recursos.

 

11

Redueix i simplifica el cost de la protecció de dades: Servei de recuperació amb còpia de seguretat i recuperació senzilla, ràpida i integrat, tant les instal·lacions com al núvol. Repliqui de forma nativa desde models HPE Nimble Storage All Flash a models Hibrids o a HPE Cloud Volumes per a un DR de menor cost. Pot migrar fàcilment la seva infrastructura de backup al núvol amb HPE Cloud Volumes Backup

 

12

Client content any rere any:Els administradors de TI i els clients s’han manifestat sobre com es simplifiquen les seves demandes empresarials i s’eleva la seva experiència d’usuari gràcies a les capacitats d’HPE Nimble Storage. La seva simplicitat radical i la seva transformació de l’experiència de suport ha donat com a resultat una qualificació general de 4,8 sobre 6 estrelles en el Garnter Peer Insights amb clients que obtenen un valor millorat de les seves dades en un amplia gama de casos d’ús que suporten aplicacions crítiques per al negoci.

 

Per més informació contacti amb nosaltres i estarem encantats d’ajudar-lo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.