El 5 de maig és un dia especial

0
ANYS 😁🎉

Avui 5 de maig és un dia molt especial per a nosaltres: Infordisa compleix 37 anys! Des del 1986, som protagonistes en oferir serveis TIC de qualitat per a empreses i organitzacions de tots els sectors i dimensions.

Son 37 anys plens de transformacions socials i culturals, que han canviat la nostra manera de viure, d’entendre el món i de relacionar-nos entre nosaltres. Des de l’inici ens hem mantingut fidels als nostres valors de transparència, simplicitat i vocació de servei, els quals han permès que ens adaptem als nous reptes amb noves solucions i nous productes.

Volem agrair un any més a tots els nostres clients la seva confiança i fidelitat, que ens han permès créixer i millorar cada dia. També volem agrair a tots els nostres col·laboradors, proveïdors i partners el seu suport i compromís, que ens han ajudat a superar els reptes i a aconseguir els èxits.

Estem molt orgullosos de la nostra trajectòria i del nostre equip humà, que és el nostre principal actiu i el que ens ajuda a millorar diàriament. Seguirem treballant amb il·lusió i professionalitat per continuar sent el vostre partner tecnològic de confiança un any més.

Gràcies per formar part d’aquesta gran família!

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últimes publicacions al Instagram: