El 5 de maig és un dia especial

0
ANYS 😁🎉

Avui 5 de maig és un dia molt especial per a nosaltres: Infordisa compleix 37 anys! Des del 1986, som protagonistes en oferir serveis TIC de qualitat per a empreses i organitzacions de tots els sectors i dimensions.

Son 37 anys plens de transformacions socials i culturals, que han canviat la nostra manera de viure, d’entendre el món i de relacionar-nos entre nosaltres. Des de l’inici ens hem mantingut fidels als nostres valors de transparència, simplicitat i vocació de servei, els quals han permès que ens adaptem als nous reptes amb noves solucions i nous productes.

Volem agrair un any més a tots els nostres clients la seva confiança i fidelitat, que ens han permès créixer i millorar cada dia. També volem agrair a tots els nostres col·laboradors, proveïdors i partners el seu suport i compromís, que ens han ajudat a superar els reptes i a aconseguir els èxits.

Estem molt orgullosos de la nostra trajectòria i del nostre equip humà, que és el nostre principal actiu i el que ens ajuda a millorar diàriament. Seguirem treballant amb il·lusió i professionalitat per continuar sent el vostre partner tecnològic de confiança un any més.

Gràcies per formar part d’aquesta gran família!

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: