Iniciada la primera convocatòria del Kit Digital

Avui, 15 de març a les 11h en punt s’ha obert el termini de sol·licituds d’ajuts del programa Kit Digital amb què es recolza la digitalització de les pimes i autònoms de tots els sectors. Aquesta primera convocatòria està dirigida a empreses espanyoles d’entre 10 i 49 empleats, categoritzades com a empreses del segment 1.

Com era d’esperar s’han generat llargues cues a primera hora per el gran nombre d’empreses que intentaven accedir a la tramitació dels bons Kit Digital per la Seu Electrònica.

Captura de pantalla de la Seu Elctrònica al iniciar-se la tramitació

Aquesta convocatòria compta amb un pressupost de 500 milions d’euros i es distribuirà en bons digitals de un màxim de 12.000 euros per a aquelles empreses que compleixin els requisits exigits i presentin la seva sol·licitud en un termini màxim de sis mesos (15/9/2022) o fins que s’acabin els fons.

A tenir en compte que l’adjudicació de les ajudes és de concurrència no competitiva, s’atorgaran per ordre d’arribada de sol·licitud i en disposició del crèdit suficient.

La tramitació per la Seu Electrónica s’ha de realitzar mitjançant l’ús de certificat digital.

Consulteu firma i certificats electrònics admesos

Red.es ha signat convenis de col·laboració amb el Consell General del Notariat, el Col·legi de Registradors, la Cambra de Comerç d’Espanya i el Consell General dels Col·legis de Gestors Administratius d’Espanya que no només faciliten l’accés a aquesta informació, sinó que també garanteixen transparència i fomenten mesures antifrau.

Una altra novetat que ofereix aquest programa Kit Digital és que, una vegada concedida l’ajuda, l’empresa beneficiària no haurà d’anticipar la quantia monetària atorgada. Són els agents digitalitzadors els que s’encarregaran dels tràmits de justificació i els que rebran el pagament final del bo digital.

Amb la primera publicació del llistat d’agents digitalitzadors de la web de acelerapyme.es, Infordisa ja hi apareix, per tant podrem bonificar les solucions per categoria publicades.

 

Com sol·licitar el bo Kit Digital

  1. Registrar-se a l’àrea privada de acelerapyme.es i completar el test d’autodiagnòstic que no triga més de 10 minuts. Infordisa us ho podem tramitar gratuïtament
  2. Consultar la informació disponible de les solucions de digitalització del programa Kit Digital, on es podrà escollir una o diverses de les que ofereixen els agents digitalitzadors.
  3. Sol·licitar l’ajut a la seu electrònica de Red.es (seu.red.gob.es).

Un cop es concedeixi l’ajuda:

Et pots posar en contacte amb Infordisa que com agent digitalitzador adherit a acelerapyme.es et podrem assessorar i desenvolupar les solucions digitals que més s’adeqüen a les teves necessitats.

Finalment, per formalitzar el bo del Kit Digital s’haurà de subscriure “l’acord de prestació de solucions de digitalització”.

Imatge de Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: